ΑΕΚ: Τα δυο μεγάλα «θέλω» του Αλμέιδα

Ο τεχνικός της Ένωσης επικεντρώνεται σε δυο βασικούς στόχους ενόψει των υποχρεώσεων της ομάδας...

Η ΑΕΚ σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ειδικά για την Ευρώπη που προηγείται, με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει φυσικά το νου του στα μεταγραφικά ζητήματα που θα απασχολήσουν την Ένωση.

Διαβάστε επίσης: Νέο επεισόδιο στον «πόλεμο» Αταμάν – Ιτούδη: «Συγγνώμη δεν έχω laptop, ήρθα απροετοίμαστος»

Σύμφωνα και με τον Δημήτρη Μελισσάνίδη άλλωστε, οι κίνησεις θα είναι λίγες και προσεγμένες. Πάνω κάτω γύρω στις 4 με 5 προσθήκες θα γίνουν στους «κιτρινόμαυρους» με τον «Πελάδο» προς ώρας τουλάχιστον να έχει θέσει ως προτεραιότητα την ενίσχυση σε δυο θέσεις.

Σύμφωνα και με το ρεπορτάζ της «Ώρας για Σπορ» αλλά και με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας ο Αργεντινός τεχνικός θα ψάξει αρχικά για ένα στόπερ, ανεξαρτήτως με το τι θα γίνει στην υπόθεση Τζαβέλλα, το οποίο όμως θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά, από τους Βίντα, Μουκουντί, Μήτογλου για να δένει μαζί τους άψογα…

Από εκεί και πέρα ο Αλμέιδα ψάχνεται και για επιθετικό όχι όμως τα χαρακτηριστικά του φορ, όσο για έναν ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται πιο πολύ ως περιφερειακός (κάτι σαν τον φετινό Αραούχο).  Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως όλα μπορούν να ανατραπούν για την επίθεση των «κιτρινόμαυρων» αν και εφόσον έρθει μία τεράστια οικονομική πρόταση για τον Λιβάι Γκαρσία.

Μπορεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης να έχει δήλωσει πως η Ένωση θέλει να… χαρεί τον εν λόγω ποδοσφαιριστή αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Αν έρθει μια πρόταση πολύ συμφέρουσα οικονομικά τότε όλα μπορούν να αλλάξουν. Γεγονός πάντως είναι πως η ΑΕΚ όπως και πέρσι ψάχνει τα… λίγα και καλά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από