Ο Ζιλέ έμεινε ελεύθερος και το Βέλγιο τον θέλει!

Η Αντβέρπ έχει κατ' αρχήν συμφωνία με τον Βέλγο μέσο, αλλά οι συμπατριώτες του προβλέπουν κι άλλες προτάσεις από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό!

Πριν από λίγες ημέρες to10.gr αποκάλυψε ότι το συμβόλαιο του Γκιγιόμ Ζιλέ με τον Ολυμπιακό λύθηκε και τυπικά, με τον Βέλγο μέσο να μένει ελεύθερος μετά από έναν χρόνο παρουσίας στο ρόστερ των Πειραιωτών.

Ο Ζιλέ έχει φτάσει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τη διοίκηση της Αντβέρπ, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Αμβέρσας από το καλοκαίρι. Ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Het Nieuwsblad, αυτό δεν είναι βέβαιο ότι θα συμβεί.

Οπως εξηγούν οι Βέλγοι, ο ελεύθερος Ζιλέ θεωρείται «κελεπούρι» για αρκετούς συλλόγους του βελγικού πρωταθλήματος και για αυτόν τον λόγο τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν κρούσεις προς τον ατζέντη του και από άλλες ομάδες. Οι οποίες προσπαθούν να «κλέψουν» την υπογραφή του.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως κάτι ανάλογο θα γίνει και με τον Σίλβιο Προτό, εφόσον και ο 34χρονος γκολκίπερ μείνει ελεύθερος από τους Πειραιώτες. Κάτι που δεν είναι διόλου απίθανο να συμβεί το προσεχές διάστημα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από