
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Τζον Κόντσαρ βρίσκεται στην Αθήνα από το μεσημέρι της Τρίτης
Ο Τζον Κόντσαρ έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο Αμερικανός γκαρντ προσγειώθηκε στη χώρα μας το μεσημέρι της Τρίτης (27/10) και είναι έτοιμος να ενσωματωθεί στο σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Υπενθυμίζεται ότι οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν την απόκτησή του το απόγευμα της Πέμπτης (22/10), με τον έμπειρο γκαρντ/φόργουορντ να υπογράφει διετές συμβόλαιο.
Ο 30χρονος άσος, με θητεία στο ΝΒΑ (Γιούτα Τζαζ, Μέμφις Γκρίζλις) είναι παίκτης συγκεκριμένων χαρακτηριστικών που ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού που πρεσβεύουν οι Πειραιώτες. Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει καριέρα του 363 ματς στον μαγικό κόσμο με 4.3 πόντους, 4 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ σε κάτι λιγότερο από 18 λεπτά συμμετοχής.
Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από 



















