Ολυμπιακός : Στο «κάδρο» ο Σάλα

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού φαίνεται πως βρίσκεται ο Αργεντινός επιθετικός Εμιλιάνο Σάλα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Κόκκινος Πρωταθλητής.

O Ολυμπιακός έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για τον Εμιλιάνο Σάλα, καθώς αναζητεί ποδοσφαιριστή για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης Ο Αργεντινός επιθετικός της Ναντ βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα των Πειραιωτών και εξετάζεται από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, σύμφωνα με την εφημερίδα Κόκκινος Πρωταθλητής.

Ο 27χρονος σέντερ φορ της γαλλικής ομάδας έκανε γεμάτη σεζόν φέτος, καθώς αγωνίστηκε σε 37 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο Γαλλίας σκοράροντας 14 γκολ. Ο Σάλα δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Γάλλους μέχρι το καλοκαίρι του 2020, ενώ ανήκει στη Ναντ από το 2015. Όπως είναι φυσικό, για να αποκτηθεί ο ποδοσφαιριστής, οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να τον αγοράσουν ή να τον αποκτήσουν ως δανεικό.

Ο Σάλα θεωρείται «αλμυρός» σε ό,τι αφορά την τιμή πώλησής του, καθώς κοστολογείται 8 εκατομμύρια ευρώ. Ο ποδοσφαιριστής άλλαξε ατζέντη πρόσφατα και φέρεται να αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Να αναφερθεί ότι το 50% των δικαιωμάτων του ανήκει στην Μπορντό η οποία αγόρασε το συγκεκριμένο ποσοστό με ένα εκατ. ευρώ.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο δείγμα των ικανοτήτων του Σάλα:

https://youtu.be/Swgkpsg60tc

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από