Αυτή είναι η βαθμολογία της Superleague (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Superleague μετά και τα σημερινά (5/11) αποτελέσματα.

Το… δεύτερο πιάτο της 10ης αγωνιστικής της Superleague «σερβιρίστηκε» απόψε (5/11) με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις σε Αγρίνιο, Γιάννενα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη.

Στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας, ο ΠΑΟΚ πήρε μια μεγάλη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, του οποίου και επιβλήθηκε με σκορ 4-2. Έτσι το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου ανέβηκε στους 20 πόντους όντας στην 4η θέση της βαθμολογίας, ενώ οι Ερυθρόλευκοι έμειναν στους 21 και τη 2η θέση.

Ο Ατρόμητος νίκησε τον Άρη με σκορ 3-1, παίρνοντας ένα πολύτιμο «τρίποντο». Συνεπώς οι Περιστεριώτες ανέβηκαν στους 9 βαθμούς και τη 10η θέση, ενώ οι Θεσσαλονικείς παρέμειναν στους 14 βαθμούς και την 6η θέση, όντας στη ζώνη των πλέι οφ.

Ο Αστέρας Τρίπολης πανηγύρισε το διπλό στην έδρα του Παναιτωλικού με σκορ 1-0. Οι Αρκάδες πήγαν πλέον στους 11 βαθμούς και στο -3 από τα πλέι οφ, όντας 8οι, από την άλλη οι Αγρινιώτες έμειναν στους 6 πόντους και τη 12η θέση.

Τέλος, ΠΑΣ Γιάννινα και Βόλος μοιράστηκαν από έναν βαθμό με το 1-1 στους «Ζωσιμάδες». Έτσι οι Γιαννιώτες παρέμειναν στην προτελευταία θέση με 6 πόντους, σε ισοβαθμία με τους Θεσσαλούς, που όμως παραμένουν στον πάτο της βαθμολογίας.

Δείτε τη βαθμολογία:

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Λαμία-Παναθηναϊκός 1-2

Κηφισιά-ΑΕΚ 1-1

Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης 0-1

ΠΑΣ Γιάννινα-Βόλος 1-1

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-4

Άρης-Ατρόμητος 1-3

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής:

6/11 Πανσερραϊκός-ΟΦΗ 18:00

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από