Άρης : Στη λίστα και ο Αρναΐθ (vid)

O Ερέρα εξετάζει και την περίπτωση του 23χρονου μεσοεπιθετικού της Μπαρτσελόνα, που συμπεριλαμβάνεται στην λίστα που πρότεινε ο Βαλβέρδε.

Ο Χοσέ Μανουέλ Αρναΐθ Ντίαθ βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας των ποδοσφαιριστών που εξετάζει ο Πάκο Ερέρα από την Μπαρτσελόνα. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός έκανε πέρσι ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα με την πρώτη ομάδα των Καταλανών, σημειώνοντας τρία γκολ σε πέντε παιχνίδια, όμως στη συνέχεια τραυματίστηκε στη βουβωνική χώρα και έχασε πολύτιμο έδαφος.

Ο ποδοσφαιριστής διακρίνεται για την ταχύτητα και την πολύ καλή τεχνική του κατάρτιση, ενώ μπορεί να αγωνιστεί στα δύο άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Ο Ερέρα τον γνωρίζει πολύ καλά, καθώς είχε συνεργαστεί μαζί του την περίοδο 2016-17 στην Βαγιαδολίδ, όπου αγωνιζόταν ο ποδοσφαιριστής, με την μορφή δανεισμού από την Μπαρτσελόνα. Στην περίπτωση που τελικά ο Ισπανός τεχνικός ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση του Αρναΐθ, αυτή θα γίνει με την μορφή δανεισμού, καθώς το κασέ του ξεπερνάει τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

https://www.youtube.com/watch?v=dDn0589NrtA

https://www.youtube.com/watch?v=AlDG62fxUIA

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από