«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Ροζιέ των 5 εκατ. ευρώ» (vid)

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να... χτυπήσει την πόρτα της Μπεσίκτας για τον Βαλεντίν Ροζιέ, με την ομάδα από τη γειτονική μας χώρα να αξιώνει 5 εκατ. ευρώ

Ο Βαλεντίν Ροζιέ, που αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο της άμυνας ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «aksam.com.tr».

Τονίζεται ότι ο σύλλογος από την Πόλη θα αξιολογήσει τις προτάσεις που θα έρθουν για τον 27χρονο, για τον οποίο μάλιστα αναμένεται ο ΠΑΟΚ να… χτυπήσει την πόρτα της Μπεσίκτας τον Ιανουάριο, με τον σύλλογο να αξιώνει 5.000.000 ευρώ!

Συγκεκριμένα, αναφέρουν πως «ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Βαλεντίν Ροζιέ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύλλογος θα χτυπήσει την πόρτα της Μπεσίκτας τον Ιανουάριο». Ο δημοσιογράφος που υπογράφει το ρεπορτάζ γράφει πως η Μπεσίκτας θα αξιώσει περίπου 5.000.000 ευρώ, καθώς αναζητά πόρους για να χαλαρώσει το μπάτζετ της.

Ο Ροζιέ έχει αγωνιστεί επίσης στην Ντιζόν 60 φορές και στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας μέτρησε 16 παρουσίες, ενώ είναι διεθνής 7 φορές με την Κ21 της εθνικής Γαλλίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΡΟΖΙΕ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από