Τζίμας: «Στόχος μου να βελτιώνομαι κάθε μέρα»

Ο Στέφανος Τζίμας μίλησε μετά την εμφατική νίκη του ΠΑΟΚ στον Βόλο (1-5).

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση ο ΠΑΟΚ πέρασε με το εμφατικό 5-1 από τον «Πανθεσσαλικό» κόντρα στον Βόλο στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Superleague.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Στέφανος Τζίμας μίλησε για την εντυπωσιακή νίκη του Δικεφάλου, αλλά και για το γκολ που σημείωσε.

Διαβάστε επίσης:  Ποιος είναι ο ψηλός που βλέπει ο Παναθηναϊκός για την αντικατάσταση του Μπαλτσερόφσκι (vids)

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το αν αύριο θα πάει στο σχολείο: «Αύριο έχουμε ρεπό, άρα θα πάω κανονικά!»

Για την σημερινή του απόδοση: «Θέλω να βελτιώνομαι καθημερινά, δουλεύω σκληρά και στόχος μου είναι φτάνω όλο και υψηλότερα».

Για την σχέση του με τον Τάισον: «Γενικά βοηθάει όλους εμάς τους νέους. Είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας και μας προσέχει».

Για την συνέχεια: «Είμαστε σε ένα καλό μομέντουμ και θέλουμε να το διατηρήσουμε. Έχουμε μπροστά μας μια σειρά με δύσκολα παιχνίδια. Πηγαίνουμε βήμα – βήμα το κάθε παιχνίδι. Έχουμε μία εβδομάδα μπροστά μας για να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό».

Για το αν πιστεύει πως ο μεγάλος αριθμός τερμάτων που έχει πετύχει φέτος ο ΠΑΟΚ οφείλεται στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών ή στην γενικότερη λειτουργία της ομάδας: «Πιστεύω πως οφείλεται και στα δύο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από