Ποιος είναι ο ψηλός που βλέπει ο Παναθηναϊκός για την αντικατάσταση του Μπαλτσερόφσκι (vids)

Ποιος είναι ο ψηλός που βλέπει ο Παναθηναϊκός για την αντικατάσταση του Μπαλτσερόφσκι (vids)

Ο Παναθηναϊκός το σκέφτεται σοβαρά για μια ακόμη μεταγραφή με θέα στην Euroleague. Και οι πληροφορίες αναφέρουν πως…

Ο Παναθηναϊκός μετά το πολύ νωθρό ξεκίνημα στη σεζόν, έχει καταφέρει το τελευταίο δίμηνο να «εκτοξεύσει» την απόδοση του, να έχει σημειώσει 8 νίκες σε 9 ματς και να έχει «πατήσει» γερά στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας με ρεκόρ 14-8.

Είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη σε αυτό το διάστημα, επικράτησε στο ΟΑΚΑ και της Παρτιζάν και… βλέπει πλεονέκτημα έδρας και στο… βάθος Final Four. Ο Εργκίν Αταμάν έχει δημιουργήσει ένα υπερπλήρες ρόστερ και μοναδικό… μελανό σημείο είναι ο αναπληρωματικός σέντερ, με τον Ματίας Λεσόρ να κάνει τη διαφορά, αλλά να μην έχει έναν παίκτη πολύ υψηλού επιπέδου για να του δίνει «ανάσες».

Ο Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι δεν έχει πείσει κανέναν και υπάρχουν σκέψεις να δοθεί ακόμη και δανεικός προκειμένου να ανοίξει θέση ξένου και να προχωρήσει σε μεταγραφή ο Παναθηναϊκός, ενώ ο Κώστας Αντετοκούνμπο ήδη έχει βγει μπροστά και θεωρείται ο μπακ απ σέντερ στο τριφύλλι.

Οι πράσινοι είναι πάντα στην αγορά για αναζήτηση παικτών, ο Τούρκος προπονητής έχει βρει τον «εκλεκτό» για το «5» και ο Παναθηναϊκός εξετάζει όλα τα δεδομένα για να αλλάξει παίκτη και να κυνηγήσει στα ίσια τη Euroleague.

Ο λόγος για τον Όστιν Ουάιλι, ο οποίος αγωνίζεται στην Τουρκία και την Τόφας και είναι ένας παίκτης εντελώς διαφορετικός από τον Μπαλτσερόφσκι. Θυμίζει παικτικά τον Λεσόρ, έχει ύψος 2.08, μπορεί να παίξει πικ εντ ρολ εξαιρετικά, έχει πολύ γρήγορα πόδια, είναι αλτικός και κυρίως είναι rim protector. Είναι μια περίπτωση value for money και ο Αταμάν την κοιτάζει εδώ και καιρό, χωρίς όμως ακόμη να έχει κάνει κάποια κίνηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να πληρώσει το buy out για να τον ντύσει στα πράσινα, που δεν είναι «τρελό» ποσό (περίπου 200.000 ευρώ). Ο Ουάιλι, όπως θα δείτε και στα βίντεο είναι ένας εξαιρετικός αμυντικός, που μπορεί να «τρέξει» το γήπεδο, ενώ αν και δεν έχει γίνει ποτέ ντραφτ έχει συμμετάσχει σε αρκετά summer league.

Ο Αμερικανός δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στο ΝΒΑ, ενώ από το 2021 αγωνίζεται στην Ευρώπη και της Λούντβιγκσμπουργκ, Γκλαντιέιτορς και Νεπτούνας, ενώ φέτος παίζει στην Τουρκία και στην Τόφας που κάνει πράγματα και θαύματα.

Τη φετινή σεζόν με την Τόφας έχει 15,3 πόντους, 10,1 ριμπάουντ και 22,9 στο σύστημα αξιολόγησης, καταγράφοντας μοναδικά νούμερα, που έχουν αναγκάσει κι άλλες ομάδες της Euroleague να ασχολούνται με την περίπτωση του. Ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο σε περίπτωση που αποφασίσει να κάνει την κίνηση-ματ και τον ντύσει στα πράσινα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ