Άρης: Τα πλάνα του Μάντζιου για το ματς με τον Πανσερραϊκό

Ο προπονητής των κιτρινόμαυρων ετοιμάζει αρκετές αλλαγές, με τους περισσότερους βασικούς να επιστρέφουν στην ενδεκάδα, στο αυριανό (3/2) παιχνίδι στις Σέρρες.

Ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, στο αυριανό (3/2) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Ο Έλληνας τεχνικός, μετά το εκτεταμένο ροτέισον που έκανε στο βασικό σχήμα στο ματς με τη Νίκη Βόλου, θα επαναφέρει τους περισσότερους βασικούς.

Συγκεκριμένα, ο Κουέστα αναμένεται να είναι ο τερματοφύλακας, σε σύστημα 4-2-3-1. Οι Οντουμπάζιο και Ρόουζ θα επιστρέψουν στην άμυνα, στο δεξί άκρο και στο κέντρο, αντίστοιχα – ο τελευταίος ως παρτενέρ του Φαμπιάνο- ενώ οι Φεράρι και Μοντόγια διεκδικούν τη θέση στο αριστερό.

Διαβάστε επίσης: Το supercomputer βγάζει πρωταθλητή στην Premier League: Οι πιθανότητες για τον τίτλο (pic)

Οι Τζούρασεκ και Βερτσράτε θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Σουλεϊμάνοφ θα παίξει στη δεξιά πλευρά στη μεσαία γραμμή, ο Σαβέιρο στην αριστερή, ενώ ο Νταρίντα πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Ο πρπονητής του Άρη θα ανακοινώσει μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης την αποστολή. Ερωτηματικό αποτελεί το αν θα συμπεριληφθεί σε αυτήν, προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής, ο νεοαποκτηθείς Μπένετ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από