Φύσσας : «Ζητάω σύνεση και ταπεινότητα»

«Στόχος μου είναι η δημιουργία μεγάλων ποδοσφαιριστών», τόνισε μεταξύ άλλων ο διευθυντής της ακαδημίας του Παναθηναϊκού, Τάκης Φύσσας, μετά τον προβιβασμό 14 παιδιών σε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου επτά ποδοσφαιριστών από το κλιμάκιο της Κ20 και επτά ποδοσφαιριστών από εκείνο της Κ17 και ο Τάκης Φύσσας υπό την ιδιότητά του ως διευθυντής των ακαδημιών, στάθηκε στους στόχους του και την φιλοσοφία της «πράσινης» ακαδημίας.

Αναλυτικά τα λόγια του διευθυντή της ακαδημίας του Παναθηναϊκού:

«Η σημερινή ημέρα με την υπογραφή 14 επαγγελματικών συμβολαίων με ποδοσφαιριστές της ακαδημίας του Παναθηναϊκού είναι απλά η συνέχεια αυτού που ξεκίνησε τον περασμένο Ιούνιο όταν υπέγραψαν επτά παιδιά το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο.

Θέλω να υπογραμμίσω προς κάθε κατεύθυνση ότι στόχος μου δεν είναι τα πολλά και τα «μεγάλα» λόγια, ούτε να «ευλογώ τα γένια μου». Ζητάω σύνεση και ταπεινότητα από όλους, χαρά και εργατικότητα από τα παιδιά της ακαδημίας μας. Η φιλοσοφία μου είναι ξεκάθαρη: δημιουργία ολοκληρωμένων ποδοσφαιριστών, αξιοποίηση κάθε δυνατού στοιχείου όπως προστάζει το σύγχρονο ποδόσφαιρο, εύρεση ταλέντων.

Στην ακαδημία δουλεύουμε όλοι, από τον πρώτο έως τον τελευταίο στην ιεραρχία, με γνώμονα το καλό του Παναθηναϊκού, έχοντας σταθερά το βλέμμα μας να «χτίσουμε» με όσο το δυνατόν πιο στέρεες βάσεις το μέλλον του συλλόγου.

Αυτή εδώ είναι μια αφετηρία για τους συγκεκριμένους 14 ποδοσφαιριστές. Για να φτάσουν στο στόχο τους θα χρειαστεί να υπερπηδήσουν πολλά εμπόδια και για να τα καταφέρουν θα απαιτηθεί ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια στη νοοτροπία.

Θα ήθελα αυτή η μέρα να είναι μέρα χαράς για τα παιδιά που θα τη θυμούνται όλη τους τη ζωή».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από