ΠΑΟΚ: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Μιχαηλίδη

Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, αφού ο Μιχαηλίδης υπέστη διάστρεμμα και όπως όλα δείχνουν δεν θα δώσει το «παρόν» στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του εν όψει του κυριακάτικου ντέρμπι κορυφής κόντρα στην ΑΕΚ (11/2,20:00), για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Στη σημερινή (9/2) προπόνηση του Δικεφάλου του Βορρά το βάρος έπεσε στην τακτική, ωστόσο επιφύλασσε μια δυσάρεστη είδηση για τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Συγκεκριμένα ο Ρουμάνος τεχνικός, είδε τον Γιάννη Μιχαηλίδη να γυρίζει το πόδι του, με αποτέλεσμα ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός να υποστεί διάστρεμμα.

Διαβάστε επίσης: Άρης: Αποχή των ποδοσφαιριστών από την προπόνηση λόγω οφειλομένων

Η κατάστασή του αναμένεται να αξιολογηθεί εκ νέου στην προπόνηση του Σαββάτου (10/2), με τη συμμετοχή του στο ματς κόντρα στην Ένωση να χαρακτηρίζεται ως αμφίβολη.

Αναλυτικά η ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:

«Συναγερμός» στις τάξεις του ΠΑΟΚ ενόψει του μεγάλου Κυριακάτικου ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Ο «δικέφαλος του βορρά» συνέχισε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League με αντίπαλο την Ένωση, με ένα απρόοπτο.

Συγκεκριμένα η ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αναφέρει ότι ο Γιάννης Μιχαηλίδης γύρισε το πόδι του, και υπέστη διάστρεμμα με την κατάσταση του να αξιολογείται εκ νέου το Σάββατο πριν ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανακοινώσει την αποστολή.

Να σημειωθεί ότι ο Ρουμάνος τεχνικός θα ανακοινώσεις του εκλεκτούς της αποστολής για το ντέρμπι με την ΑΕΚ μετά την τελευταία προπόνηση του θα πραγματοποιηθεί στο Σάββατο στις 17:45.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από