ΑΕΚ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming

Επιστροφή στην «Αγιά Σοφιά» για την ΑΕΚ. Τον ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα για την 25η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος (19:00).

Εχει πατήσει και πάλι το… γκάζι η ΑΕΚ. Φάνηκε και στο ΔΑΚ. Εκεί που επικράτησε εύκολα της Λαμίας με 3-1. Δίχως να ιδρώσει και να αγχωθεί ιδιαίτερα, η Ενωση έκανε το καθήκον της, συνεχίζοντας την ξέφρενη πορεία προς το back to back. Δεν ξεκολλάει από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα και με 55 πόντους σε 24 αγωνιστικές, οδηγεί την κούρσα στη Super League. Τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια ο απολογισμός για τους κιτρινόμαυρους, που θέλουν να συνεχίσουν στον δρόμο των επιτυχιών και κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ετοιμος να ανακατέψει την τράπουλα στο αρχικό σχήμα ο Ματίας Αλμέιδα, δύο στροφές πριν την ολοκλήρωση της regular season του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Αργεντινός τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε rotation μιας και ακολουθεί η δύσκολη αποστολή στο Κλεάνθης Βικελίδης, κόντρα στον Άρη. Ξανά στις επάλξεις ο Λιβάι Γκαρσία, με τον killer των γηπεδούχων να προπονείται κανονικά τις τελευταίες μέρες.

 

Φούντωσε η μάχη για την παραμονή στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κλώτσησε μεγάλη ευκαιρία την περασμένη αγωνιστική ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς έμεινε στο 2-2 με τον ΟΦΗ. Προβάδισμα δύο τερμάτων πήρε ο Αγιαξ της Ηπείρου, αλλά το απώλεσε κόντρα στους Κρητικούς. «Είμαστε ιδανικοί αυτόχειρες γιατί όταν προηγείσαι με 2-0 μετά από σχετικά καλή εμφάνιση, δεν επιτρέπεται επ’ ουδενί, άσχετα από το πως προήλθαν τα γκολ, να επιτρέψεις στον αντίπαλο να σκοράρει δύο γκολ», τόνισε ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά το τέλος της αναμέτρησης. Στους 17 πόντους μετά από 25 αγωνιστικές η ομάδα των Ιωαννίνων, κατηφορίζει στη Νέα Φιλαδέλφεια για να κάνει τη ζημιά στην ΑΕΚ.

 

ΑΕΚ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

 

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από