Είναι διαφορετικό να είσαι (η) ΑΕΚ: Τσιλούλης, Μπρινιόλι και άλλες ιστορίες

Είναι διαφορετικό να είσαι (η) ΑΕΚ: Τσιλούλης, Μπρινιόλι και άλλες ιστορίες

Ένα περίεργο πράγμα με την ΑΕΚ. Σε εκείνη συμβαίνουν όλα στη Super League. Και πάντα με τον παρονομαστή συγκεκριμένο.

Χαμούλης με τον Τσιλούλη στη Λαμία. Τον 29χρονο που όμως μάθαμε λίγο πριν το ματς με την ΑΕΚ, το Σάββατο, έχει υπογράψει στους Κιτρινόμαυρους για του χρόνου. Και ενώ φυσικά ο καθένας σκέφτεται να έχει το παλικάρι καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα και να γίνει παράδειγμα και για άλλους στην ηλικία του ώστε να μην το βάζουν κάτω; Η ιστορία αυτή έχει προκαλέσει χαμό.

Διαβάστε επίσης: Όταν βάζεις αλλαγή τον Ποντένσε

Γιατί; Διότι η Λαμία -δηλαδή ο Πανουργιάς- ξέχασε να ειδοποιήσει τον Βόκολο πως ο Τσιλούλης ανήκει πλέον στην ΑΕΚ (φανταστείτε να είχε ξεχάσει ανοιχτό το μάτι της κουζίνας;). Ο Βόκολος που δεν ήξερε αποφάσισε να εκτίσει την τιμωρία του σε αυτό το ματς ο Καρλίτος. Και όταν ήρθε η ώρα για την εντεκάδα που ετοίμαζε όλη την εβδομάδα; Έμαθε από τον ίδιο τον Τσιλούλη ότι δεν μπορεί (δεν θέλει ή και τα δύο τέλος πάντων) να παίξει απέναντι στη νέα του ομάδα. Ούτε σε… καφενεία τέτοια υπόθεση. Σάμπως είναι η πρώτη όμως στη Super League εδώ και κανά χρόνο;

Πριν κανά χρόνο στο Περιστέρι, Ατρόμητος και ΑΕΚ βγήκαν για ζέσταμα. Ξαφνικά θεία επιφοίτηση έβαλε την ΑΕΚ στον πειρασμό να μετρήσει τα δοκάρια της εστίας όπου το ένα βρέθηκε δύο εκατοστά λιγότερο; Μια υπόθεση που η Ένωση κεφαλαιοποίησε άμεσα ζητώντας να πάρει το ματς στα χαρτιά και φτάνοντας ως τις δικαστικές αίθουσες.

Τον περασμένο Απρίλη πάλι, μέσα στα playoffs η ΑΕΚ φιλοξενούσε τον Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εκεί όμως που είχε ανακοινωθεί μια ομάδα Πολωνών διαιτητών για το ματς , (Πάβελ Ρατσκόφσκι, Ράντοσλαβα Σιέτζκα, Άνταμ Κούπσικ και ο VAR Κριστόφ Γιάκουμπικ) στο γήπεδο εμφανίστηκαν οι συνήθεις ύποπτοι Διαμαντόπουλος και Ευαγγέλου (VAR) όπου σύμφωνα με τον Άρη διαμόρφωσαν εκείνο το αποτέλεσμα υπέρ της Ένωσης. Είναι χαρακτηριστικά όσα δήλωσε ο κόουτς Τόλης Τερζής μετά από εκείνο το ματς: «Από το σημερινό παιχνίδι έχω απορίες. Υπάρχει η φάση του Καμάτσο στο πρώτο ημίχρονο, μια στο δεύτερο ημίχρονο. Ούτε φάουλ… Τίποτα. Στο δεύτερο γκολ που δεχόμαστε, υπάρχει ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που χρησιμοποιεί αγκώνα. Υπάρχει η φάση που δίνει πέναλτι ενώ υπάρχει ξεκάθαρο φάουλ στον Πάλμα. Δε μιλάω μόνο για σήμερα. Η ομάδα μας έχει χάσει… βαθμούς και βαθμούς φέτος. Δε θα ήμασταν σε αυτή τη θέση. Θα είχαμε ήδη εξασφαλίσει την Ευρώπη».

 

Γιατί δεν έπαιξαν οι Πολωνοί; Γιατί λέει την προηγούμενη μέρα ήταν «μεθυσμένοι» στην πτήση για την Ελλάδα!!!!! Και τσακώθηκαν όταν έφτασαν στο αεροδρόμιο. Το είχε πάρει τότε πάνω του ο Μάνταλος και τους… καθάρισε σε μια νύχτα δίχως να ρωτήσει κανέναν. Και ακόμη οι Πολωνοί ψάχνουν να βρουν το δίκιο τους. «Δέχθηκα επίθεση από οπαδό του μετά την προσγείωση στην Αθήνα», δήλωσε ο Πολωνός ρέφερι.  «Με έφτυσαν και με χτύπησαν», συμπλήρωσε και επισήμανε: «Αυτός ο άνθρωπος ήταν μεθυσμένος και είπε ότι θα με καταστρέψει στον Τύπο. Θέλαμε να πάμε στην αστυνομία, αλλά ο φύλακας από την Ελλάδα είπε ότι θα περάσουμε όλη τη νύχτα εκεί στο αστυνομικό τμήμα. Αύριο είχαμε έναν σημαντικό αγώνα, οπότε είπαμε καλύτερα να πάμε στο ξενοδοχείο», ανέφερε. Ποιος ήταν ο… φύλακας; Ο Διαμαντόπουλος που την άλλη μέρα σφύριξε το ματς.

Και βέβαια ποιος ξεχνά την ιστορία του Γενάρη; Τότε που ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι είπε ψέματα στον Φατίχ Τερίμ ότι συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό, παραμονή του ματς με την ΑΕΚ: «Κόουτς μπορώ να παίξω» του είπε. Ως ότου ο Τερίμ επικοινώνησε με την διοίκηση για να μάθει ότι ο Ιταλός όχι μόνο δεν τα βρήκε να ανανεώσει, αλλά ουσιαστικά τους δουλεύει ψιλό γαζί. Αποδείχθηκε άλλωστε. Γιατί όταν ο Τερίμ του είπε «οκ, φύγε τώρα να πας να υπογράψεις στην ΠΑΕ», ο Μπρινιόλι τα γύρισε… τούμπα. Που χάθηκε αυτή η ψυχούλα; Περιμένει να περάσει ο καιρός. Για να ανακοινωθεί από την ΑΕΚ.

Αυτό το πρωτάθλημα βλέπουμε δυστυχώς. Αυτές οι ιστορίες για αγρίους έρχονται κάθε τρεις και λίγο στο προσκήνιο. Και αν υπάρχει ένας κοινός παρανομαστής; Προφανώς αυτός δεν είναι ούτε ο Τσιλούλης, ούτε ο Μπρινιόλι, ούτε οι Πολωνοί διαιτητές. Η ΑΕΚ έτυχε να είναι μέσα σε όλα. Και πάντα με έναν τρόπο ευνοημένη. Παράξενη σύμπτωση ρε παιδί μου…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ