«Παρών» στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν τον ΠΑΟΚ ο Αλαφούζος

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε στην τελευταία προπόνηση του τριφυλλιου πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των playoff της Superleague.

Η δράστη στα playoff της Superleague ξεκινά ξανά με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενεί αύριο βράδυ (31/3, 18:00) στη Λεωφόρο τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής αυτού του «μίνι» πρωταθλήματος.

Ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού, Γιάννης Αλαφούζος έδωσε το «παρών» στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το ντέρμπι με τον Δικέφαλο του Βορρά και είχε τετ α τετ τόσο με τον Φατίχ Τερίμ όσο και με τους παίκτες.

Διαβάστε επίσης: «Ατσάλινη» Λεβερκούζεν, ένα βήμα ακόμη πιο κοντά στον τίτλο (2-1) – Στραβοπάτημα για τη Λειψία (0-0)

Ο Παναθηναϊκός έπειτα από την νίκη της πρεμιέρας κόντρα στον Ολυμπιακό θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες, προκειμένου να ξεπεράσει τους ασπρόμαυρους και να ανέβει μόνος στην 2η θέση.

Ο Γιάννης Αλαφούζος το γνωρίζει, φυσικά, αυτό και για αυτό ήθελε να βρεθεί δίπλα στους παίκτες και τον προπονητή, μια μέρα πριν το κρίσιμο ματς.

Τέλος μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ έκανε γνωστά τα όνοματα από τα οποία απαρτίζεται η αποστολή. Ανάμεσα σε αυτά βρίσκεται και ο Τιν Γεντβάι, ο οποίος έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του!

Η αποστολή του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κότσιρας, Ακαϊντίν, Πέρεθ, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Γερεμέγεφ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από