Παναθηναϊκός: Χωρίς Σπόραρ και Σένκεφελντ η σημερινή προπόνηση

Παναθηναϊκός: Χωρίς Σπόραρ και Σένκεφελντ η σημερινή προπόνηση

Στην τελική ευθεία για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ μπήκε ο Παναθηναϊκός, με τους Σπόραρ και Σένκεφελντ να μένουν εκτός από την σημερινή προπόνηση, ακολουθώντας πρόγραμμα αποφόρτισης

Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γεώργιος Καλαφάτης» συνεχίστηκε σήμερα (29/03) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, για την 2η αγωνιστική των play-offs (31/3, 18:00).

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν το πρόγραμμά τους με προθέρμανση και rondo, αφιέρωσαν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης σε τακτική μέσα από παιχνίδι στο μισό γήπεδο και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα.

Διαβάστε επίσης: Στο μυαλό του «σκακιστή»: Ο Μιλουτίνοφ, ο Ράιτ και ο νέος ρόλος

Όσον αφορά τις απουσίες του «τριφυλλιού», οι Άντραζ Σπόραρ και Μπαρτ Σένκεφελντ ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι μακροχρόνια τραυματίες Χόρντουρ Μάγκνουσον και Έρικ Πάλμερ-Μπράουν συνέχισαν την θεραπεία τους.

Ο Παναθηναϊκός θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του με νέα προπόνηση στο Κορωπί, το πρωί του Σαββάτου (30/03), μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί και η αποστολή για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον «δικέφαλο του Βορρά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ