ΠΑΣ Γιάννινα: Χωρίς τους Μπάλαν και Τούτου στον «τελικό» παραμονής κόντρα στον ΟΦΗ

Την αποστολή του ενόψει της κρίσιμης μάχης που θα δώσει το βράδυ του Σαββάτου (6/4, 20:00) στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ, ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα

O ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς «τελικό» που θα δώσει κόντρα στον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ (6/4,20:00) για την 3η αγωνιστική των play-outs της Stoiximan Super League.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου», ο οποίος θέλει οπωσδήποτε την νίκη για να μείνει ζωντανός στην μάχη της παραμονής και να μειώσει την διαφορά από τον Παναιτωλικό, που έχει 5 βαθμούς παραπάνω, ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς κόντρα στους Κρητικούς.

Διαβάστε επίσης: Η «φλέβα χρυσού» του Μπαρτζώκα, το απίθανο 9-1 και ένα στοιχείο-έκπληξη (vids)

Ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει να διαχειριστεί δύο απουσίες, καθώς δεν θα έχει στην διάθεσή του, τον Κλαούντιου Μπάλαν, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό του, και τον Ζόρντι Τούτου, που υπέστη ρήξη χιαστού πριν λίγες μέρες.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Αθανασίου, Μπακαδήμας, Κόντε, Εραμούσπε, Ντεμίρ, Τζίνο, Καραχάλιος, Κιάκος, Λεό, Λιάσος, Νάγκι, Παμλίδης, Πανάγου, Παντελάκης, Ριένστρα, Ροσάλες, Ροσέρο, Σομποτσίνσκι, Σόρια, Σούλης, Τσαούσης, Τζίμας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από