Έρχεται στη Θεσσαλονίκη ο Ζαμπά!

Ο 19χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός αποχαιρέτησε την Αλκμααρ και όπως αποκάλυψε to10.gr έρχεται στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ!

Με ανάρτησή του στα social media ο Λέο Ζαμπά αποχαιρέτησε την Αχμέτ Γκρόζνι και έρχεται στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ! Όπως αποκάλυψε to10.gr ο 19χρονος επιθετικός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Δικέφαλο και αναμένεται σύντομα στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει στους Ασπρόμαυρους.

Στο μήνυμα που ανάρτησε στα social media, ο Λατινοαμερικάνος άσος έγραψε: «Σας ευχαριστώ για όλα. Ήταν υπέροχο που μπόρεσα να εκπροσωπήσω αυτήν την ομάδα».

Όπως χαρακτηριστικά σας ενημέρωσε to10.gr, οι Θεσσαλονικείς εδώ και σχεδόν 10 μέρες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα της Τσετσενίας, αλλά και με τον εκπρόσωπο του παίκτη. Μάλιστα, έχουν προχωρήσει τόσο πολύ οι συζητήσεις ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές, που θεωρείται απίθανο να χαλάσει η μεταγραφή του Λέο Ζαμπά.

Ο Βραζιλιάνος αναμένεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη για να ντυθεί και επίσημα στα Ασπρόμαυρα, με τον ΠΑΟΚ να βάζει στο ρόστερ του είναι πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή με σημαντική μεταπωλητική αξία, αλλά και εν ενεργεία διεθνή με την εθνική Ελπίδων της Σελεσάο.

Στο πρωτάθλημα της Ρωσίας που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες ο Ζαμπά πραγματοποίησε 24 συμμετοχές και πέτυχε 3 γκολ. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πιστεύουν πολύ στις δυνατότητές του και όπως αποκάλυψε to10.gr η μεταγραφή του θα κοστίσει 5.000.000 €.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στη χώρα μας μαζί με τον εκπρόσωπό του για να υπογράψει το συμβόλαιό του. Μάλιστα, η ρήτρα του θα είναι η υψηλότερη που έχει μπει ποτέ σε ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, ξεπερνώντας τα 10 εκατ. ευρώ του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς!

Δείτε την ανάρτησή του:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από