Κοβάσεβιτς: «Βλέπω Ολυμπιακό και Γιουβέντους στον τελικό του Europa League»!

Κοβάσεβιτς: «Βλέπω Ολυμπιακό και Γιουβέντους στον τελικό του Europa League»!

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς παραχώρησε δηλώσεις στο «Gazzetta Dello Sport» και έκανε την πρόβλεψή του αναφορικά με το ζευγάρι του τελικού τη φετινή σεζόν στο Europa League.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς φιλοξενήθηκε στο «Gazzetta Dello Sport» εκεί όπου παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Μεταξύ άλλων, ο πρώην αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού έκανε την πρόβλεψή του για το ζευγάρι του φετινού τελικού στο Europa League, δηλώνοντας πως «βλέπει» τους Ερυθρόλευκους και τη Γιουβέντους να κοντράρονται για την κούπα.

Διαβάστε επίσης: Τι ισχύει με το συμβόλαιο του Ντόρσεϊ στον Ολυμπιακό – Όλες οι λεπτομέρειες στο deal

Αναλυτικά όσα είπε ο Κοβάσεβιτς

«Η Γιουβέντους είναι ένα από τα φαβορί, μαζί με τη Μίλαν, την Μπενφίκα και τον Ολυμπιακό. Όλες αυτές οι ομάδες ανήκουν στο Champions League. Ποντάρω σε έναν τελικό ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ολυμπιακό.

Έχω ζήσει στον Πειραιά όλη μου τη ζωή. Άφησα την καρδιά μου εκεί και αφού πέρασα δέκα χρόνια σε αυτόν τον σύλλογο, θα είναι για πάντα το σπίτι μου. Τώρα ανυπομονώ για μια νέα, συναρπαστική περιπέτεια. Ίσως επιστρέψω στην Ιταλία».

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ