Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παρατάσσει την ίδια ενδεκάδα στο σημερινό (13/4, 19.30) παιχνίδι με την ομάδα του Περιστερίου στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με στόχο την τρίτη σερί νίκη στα πλέι οφ.
Δεν επιφύλασσε εκπλήξεις ο Μαρίνος Ουζουνίδης σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα του σημερινού (13/4,19.30) αγώνα με τον Ατρόμητο στο «Κλεάνθης Βικελίδης», καθώς ακολούθησε την ίδια πετυχημένη συνταγή με τις προηγούμενες αναμετρήσεις.
Ο προπονητής του Άρη παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Μάγιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Μεντίλ το αριστερό, ενώ οι Φαμπιάνο και Μπράμπετς είναι το κεντρικό δίδυμο.
Οι Μόντσου και Σιφουέντες θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Σπίκιτς θα παίξει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Σαβέιρο στην αριστερή και ο Νταρίντα πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.
Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Σίντκλεφ, Μοντόγια, Φρίντεκ, Βέλεθ, Πάρντο, Ντουντού, Σαμόρα, Φετφατζίδης και Παναγίδης.