Ζιλέ : Eπρεπε να το τελειώσουμε νωρίτερα

Ο Βέλγος μεοσαμυντικός υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να έχει πετύχει τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Λεβαδειακό

Ο Γκιγιόμ Ζιλέ ήταν ο σκόρερ του πρώτου γκολ του Ολυμπιακού στο ματς με τον Λεβαδειακό και ο Βέλγος μέσος των πρωταθλητών είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος μετά το τέλος του αγώνα.

Ο έμπειρος άσος των Πειραιωτών τόνισε πάντως ότι ο Ολυμπιακός είχε πολλές ευκαιρίες κι έπρεπε να έχει τελειώσει νωρίτερα το ματς. «Το παιχνίδι θα μπορούσε να είναι 3-0 από το πρώτο ημίχρονο. Κι αυτό ήταν το κακό για μας, έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι νωρίτερα. Είμαι χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα γιατί μας βοήθησε να πάρουμε τη νίκη.

Θέλω να παίζω κι απ’ τη στιγμή που μ’ έβαλε ο προπονητής έδωσα την καλύτερη απάντηση. Τώρα έχουμε το ματς με τη Σπόρτινγκ κι είναι καλό να πηγαίνεις σε τέτοιο παιχνίδι μετά από νίκη.

Έχουμε δύσκολη δουλειά γιατί και η Σπόρτινγκ παίζει για την πρόκριση της και είδαμε στην Αθήνα πόσο καλή ομάδα είναι. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από