Ατζέντης Βέρνμπλουμ: «Οικονομική η διαφορά με τον ΠΑΟΚ»

Ο ατζέντης του Πόντους Βέρνμπλουμ, Κάρλ Φάγκερ, επιβεβαίωσε ότι ο λόγος που χαλάει η μεταγραφή Σουηδού μέσου στον ΠΑΟΚ ήταν η οικονομική διαφορά με τους Θεσσαλονικείς.

Στη διάρκεια της ημέρας, δημοσίευμα της ρωσικής εφημερίδας «Sport-Express», ανέφερε ότι ο βασικός λόγος που ο Πόντους Βέρνμπλουμ δεν υπέγραψε στον ΠΑΟΚ, δεν ήταν τα όσα κυκλοφόρησαν για τη σύζυγό του και την απροθυμία της να μείνει στη συμπρωτεύουσα, αλλά η οικονομική διαφορά που προέκυψε στις επαφές του ποδοσφαιριστή με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, η οικονομική διαφορά δεν είναι πλέον φημολογία ή έστω πληροφορία, αλλά έγινε και… βεβαιότητα. Καθώς ο εκπρόσωπος του 32χρονου αμυντικού μέσου, Καρλ Φάγκερ, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της σουηδικής εφημερίδας «Aftonbladet», επιβεβαίωσε ότι το πρόβλημα ήταν η σημαντική οικονομική διαφορά που προέκυψε στις επαφές με τη διοίκηση του Δικεφάλου.

Επιπλέον, ο Φάγκερ ξεκαθάρισε ότι, τόσο ο Πόντους Βέρνμπλουμ, όσο και η σύζυγός του, Νίνα, έμειναν εντυπωσιασμένοι από τη Θεσσαλονίκη, αλλά και από τη συνολική συμπεριφορά των ανθρώπων του ΠΑΟΚ προς το ζευγάρι.

Αναλυτικά στη δήλωση του ατζέντη του Βέρνμπλουμ σημειώνονται τα εξής: «Η πληροφόρηση για τη Νίνα είναι προφανώς εντελώς λανθασμένη. Τύχαμε μιας πολύ θερμής υποδοχής. Tόσο η ομάδα, όσο και η πόλη άφησαν πολύ θετικές εντυπώσεις στον Πόντους και τη Νίνα, ωστόσο δεν είμαστε μέσα στο στόχο των διαπραγματεύσεων. Έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε και θα είναι μια καλή ιδέα εάν βρούμε κάποια λύση…».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από