Ο Μάνταλος «κατέρρευσε» στη φυσούνα μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό

Ο Πέτρος Μάνταλος δεν άντεξε και κατά την είσοδο του στη φυσούνα κατέρρευσε, ξεσπώντας σε δάκρυα, έπειτα την ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ΑΕΚ υπέστη την 5η ήττα της στα play-off της Super League, αυτή τη φορά από τον Παναθηναϊκός με 2-1, και έχασε τη δεύτερη θέση που έδινε εισιτήριο στα προκριματικά του Champions League.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Πέτρος Μάνταλος δεν άντεξε από το συναισθηματικό βάρος μετά το νέο αρνητικό αποτέλεσμα και ξέσπασε σε δάκρυα στη φυσούνα της «OPAP Arena».

Διαβάστε επίσης: Συγκινημένος ο Βαγγέλης Μαρινάκης: «Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε – Τα παιδιά της ακαδημίας διαπρέπουν» (vid)

Ο αρχηγός της Ένωσης ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και έπεσε στο έδαφος κλαίγοντας, μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Η στιγμή που ο Μάνταλος «καταρρέει»:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από