Μάνατζερ Μαουρίσιο : «Είναι χαρούμενος στην Ελλάδα, αλλά θα ήθελα να επιστρέψει στη Ρωσία»

Ο ατζέντης του Μαουρίσιο παραχώρησε δηλώσεις, υποστηρίζοντας ότι ο Βραζιλιάνος μέσος είναι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα, αλλά και ότι θα ήθελε να τον δει να επιστρέφει στο ρωσικό πρωτάθλημα.

Λίγες ώρες αφότου ο Πιερ Φερνάντες παρουσιαζόταν από ρωσικό ΜΜΕ να βρίσκεται σε επαφές με ομάδες από τη Μόσχα για το ενδεχόμενο μεταγραφής του μέσου του ΠΑΟΚ, Μαουρίσιο, ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή παραχώρησε δηλώσεις στο ρωσικό πρακτορείο Ria Novosti, στις οποίες εξήγησε ότι παρότι ο ίδιος θα ήθελε να δει τον Βραζιλιάνο να επιστρέφει στο ρωσικό πρωτάθλημα, ο παίκτης είναι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα.

«Ειλικρινά, ο Μαουρίσιο είναι χαρούμενος στην Ελλάδα. ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και παίζει καλά στο Champions League. Από την άλλη, ο Μαουρίσιο έχει πολλούς φίλους στη Ρωσία και του αρέσει το ρωσικό πρωτάθλημα και η νοοτροπία των ρωσικών ομάδων. Από τη δική μου πλευρά, θα ήθελα να δω τον Μαουρίσιο να επιστρέφει στη Ρωσία, επειδή υπάρχουν περισσότερες υποσχόμενες ομάδες εκεί και το πρωτάθλημα είναι καλύτερο. Πολλές ρωσικές ομάδες ενδιαφέρονται για τον Μαουρίσιο, αλλά δεν υπάρχουν επίσημες προσφορές ακόμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φερνάντες.

 

Το συμβόλαιο του 29χρονου με τον Δικέφαλο του Βορρά έχει ισχύ μέχρι το 2020. Την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε 27 εμφανίσεις και πέτυχε 4 γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από την Τέρεκ Γκρόζνι για μία εξαετία και από τη Ζενίτ τη σεζόν 2016-2017, τη στιγμή που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην ακαδημία της Φλουμινένσε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από