«Ο Μαουρίσιο θα ήθελε να επιστρέψει στη Ρωσία»

«Ο Μαουρίσιο θα ήθελε να επιστρέψει στη Ρωσία»

Σύμφωνα με ρωσικό δημοσίευμα, ο ατζέντης του Μαουρίσιο υποστήριξε μπροστά σε ανθρώπους ομάδων της Μόσχας ότι ο Βραζιλιάνος μέσος θα ήθελε να επιστρέψει στη Ρωσία, σε περίπτωση που ερχόταν κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση.

Λίγες ώρες μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ απέναντι στη Σπαρτάκ Μόσχας, παιχνίδι στο οποίο ο Μαουρίσιο τοποθετήθηκε σε θέση βασικού από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, η ρωσική Sport Express κάνει λόγο πιθανή επιστροφή του Βραζιλιάνου μέσου στο πρωτάθλημα της Ρωσίας.

Συγκεκριμένα, στο σχετικό ρεπορτάζ αναφέρεται ότι μετά το τέλος της αναμέτρησης, άνθρωποι μεγάλων ομάδων της Μόσχας που βρέθηκαν στο γήπεδο έδειξαν ενδιαφέρον για τον 29χρονο. Όπως τονίζεται, ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Πιέρ Φερνάντες, βρίσκεται στην πρωτεύουσα της χώρας αυτές τις ημέρες και χθες έδωσε το παρόν στο Otkritie Arena, δηλώνοντας προς τους ενδιαφερόμενους πως ο πελάτης του θα ήθελε να επιστρέψει στη Ρωσία, εφόσον έρθει κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση. Υποστηρίζεται, δε, ότι ίσως ο Φερνάντες έχει κάποιες επαφές με τους υποψήφιους «μνηστήρες» μέσα στις επόμενες ώρες.

Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με τον Δικέφαλο του Βορρά έχει ισχύ μέχρι το 2020. Την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε 27 εμφανίσεις και πέτυχε 4 γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα, ενώ υπολογίζεται για τα βασικά πλάνα του Λουτσέσκου εν όψει της νέας σεζόν. Στο παρελθόν έχει περάσει από την Τέρεκ Γκρόζνι για μία εξαετία και από τη Ζενίτ τη σεζόν 2016-2017, τη στιγμή που γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στην ακαδημία της Φλουμινένσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ