Η αποστολή του Άρη θα αναχωρήσει την 1η Ιουλίου για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενώ στις 17 του ίδιου μήνα θα υποδεχτεί την κυπριακή ομάδα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
‘Έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες της προετοιμασίας του Άρη ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, ενώ η πρώτη συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (16/6).
Η αποστολή των κιτρινόμαυρων θα αναχωρήσει την 1η Ιουλίου για την Ολλανδία, όπου και θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Επί ολλανδικού εδάφους ο Άρης θα δώσει τρία φιλικά, ενώ στις 17 του Ιουλίου θα υποδεχτεί την Ανόρθωση στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης
«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας ενόψει της νέας σεζόν θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Δευτέρας (16/06) στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, ενώ παράλληλα θα ξεκινήσουν τα ιατρικά και εργομετρικά τεστ για τους ποδοσφαιριστές (θα περνάνε κατά γκρουπ).
Την 1η Ιούλιου η αποστολή του ΑΡΗ θα αναχωρήσει για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί, όπως και πέρυσι, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Στο διάστημα της παραμονής στο αθλητικό κέντρο του Schiedam στην περιοχή του Ρότερνταμ (μέχρι τις 11 του μήνα), η ομάδα μας θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια (περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες).
* Για τις 17 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή φιλικού αγώνα με την κυπριακή Ανόρθωση στο Κλεάνθης Βικελίδης».