Αρης: Στη λίστα του Ερέρα και ο Μαβράι (vid)

Οι Θεσσαλονικείς εξετάζουν και την περίπτωση του 32χρονου στόπερ της Εθνικής Αλβανίας, Μερτζίμ Μαβράι ως εναλλακτική λύση σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η υπόθεση του Πογκμπά.

Την περίπτωση του Φλορεντίν Πογκμπά, του αδερφού του πασίγνωστου σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξετάζουν στον Άρη, όπως είναι γνωστό, αλλά δεν είναι η μόνη για τη θέση του επιπλέον στόπερ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εναλλακτική λύση που είναι ψηλά στη λίστα προτίμησης του Ισπανού τεχνικού είναι αυτή του 32χρονου Μερτζίμ Μαβράι, που πέρσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του Αμβούργου.

Ο γεννημένος στη Γερμανία και διεθνής με την Αλβανία κεντρικός αμυντικός άρχισε την επαγγελματική του καριέρα στη Ντάρμσταντ (2005-07, 38 εμφανίσεις, 2 γκολ), πριν μετακομίσει στη δεύτερη ομάδα της Μπόχουμ (2007-08, 8 εμφανίσεις, 1 γκολ) και διαδοχικά στην πρώτη (2007-10, 65 εμφανίσεις, 1 γκολ). Στη συνέχεια έπαιξε στη Γκρόιτερ Φιρτ (2011-14, 105 εμφανίσεις, 3 γκολ), φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού, και έπειτα στην Κολωνία (2014-16, 43 εμφανίσεις), όπου τη σεζόν 2016-17 σε ψηφοφορία πήρε θέση στην καλύτερη ενδεκάδα του πρώτου μισού της Bundesliga με 26% και μόλις 1% λιγότερο από τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ενώ ξεπέρασε παίκτες όπως ο Ματς Χούμελς και ο Ζερόμ Μπόατενγκ. Το συμβόλαιο δυόμισι ετών που υπέγραψε με το Αμβούργο (2016-18, 29 εμφανίσεις) σύμφωνα με πληροφορίες κόστισε 1,8 εκατομμύρια ευρώ, ενώ αναδείχτηκε δεύτερος αρχηγός της ομάδας μετά τον Κυριάκο Παπαδόπουλο τη δεύτερη σεζόν.

Δείτε τον εν δράσει: 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από