Ο Σουηδός επιθετικός δεν υπολογίζεται από τους κιτρινόμαυρους και ο Ρέγες έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις μαζί του, ο ποδοσφαιριστής, όμως, δεν φαίνεται διατεθειμένος να λύσει τη συνεργασία του με τον Άρη.
Ο Άρης προσπαθεί να απεμπλακεί από ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται ενόψει της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, με τον Ρόμπιν Κουάισον να βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας.
Ο Ρούμπεν Ρέγες είναι αυτός που έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις με τον Σουηδό επιθετικό, χωρίς, όμως, μέχρι στιγμής να υπάρχει ουσιαστικό αποτέλεσμα. Ο ποδοσφαιριστής δεν φαίνεται διατεθειμένος να λύσει τη συνεργασία του, ενώ έχει ένα μεγάλο συμβόλαιο, το οποίο λήγει τον Ιούνιο του επόμενου έτους.
Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας και με τον Πιονέ Σίστο, που εμφανίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, πιο διαλλακτικός, ενώ ενδιαφέρον για την απόκτηση του έχουν δείξει ομάδες της Τουρκίας.
Στην ίδια κατηγορία, των παικτών, δηλαδή, που δεν υπολογίζονται, βρίσκονται και οι Ζαν Ζουλ και Λίντσεϊ Ρόουζ, τα συμβόλαια των οποίων, όμως, είναι μικρότερα από αυτά των Κουάισον και Σίστο.