STOIXIMAN SUPERLEAGUE
Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ανακοίνωσε την παραχώρηση του Κοσταρικανού μεσοεπιθετικού με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο στην πορτογαλική ομάδα, ενώ στη συμφωνία περιλαμβάνεται και οψιόν αγοράς.
Στην Ακαντέμικο Βισέου θα αγωνίζεται για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, τουλάχιστον, ο Άλβαρο Σαμόρα. Ο Κοσταρικανός μεσοεπιθετικός, που δεν υπολογιζόταν από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, παραχωρήθηκε ως δανεικός στην πορτογαλική ομάδα για ένα έτος, προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στη συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές περιλαμβάνεται και οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του. Ο Σαμόρα βρίσκεται ήδη στην Πορτογαλία, ενώ πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:
«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ο Alvaro Zamora παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην πορτογαλική Academico de Viseu F.C. μέχρι το καλοκαίρι του 2026 (με οψιόν αγοράς)».
Ακολουθήστε στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από