Ο ΠΑΟΚ έδωσε έναν… ΠΑΟΚ δανεικό!

Ο Δικέφαλος παραχώρησε και φέτος πάρα πολλούς παίκτες δανεικούς, τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας.

Η μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα με την προσθήκη του Νίκου Καρέλη. Μέσα στο καλοκαίρι όμως, ο Δικέφαλος έδωσε και πάλι δανεικούς πολλούς παίκτες που έχουν μαζί του συμβόλαια.

Ο αριθμός πλησιάζει τους 20! Συνολικά ο ΠΑΟΚ έδωσε μια 18άδα ποδοσφαιριστές δανεικούς σε ομάδες εντός των ελληνικών συνόρων (14 σε Super League και Football League), αλλά και του εξωτερικού (τέσσερις).

Καταρχάς ο Δικέφαλος έδωσε και φέτος τρεις παίκτες στον Ατρόμητο. Οι δύο είναι ίδιοι από πέρυσι (Δημήτρης Χατζηισαΐας και Δημήτρης Γιαννούλης), ενώ ο 3ος είναι ο Ευθύμης Κουλούρης.

Επίσης έδωσε τους Μάρκο Μιχόγεβιτς και Παναγιώτη Δεληγιαννίδη στον ΟΦΗ, τον Γιάννη Μυστακίδη στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Νίκο Μελίσσα στην Λαμία (όπως και πέρυσι).

Ο ΠΑΟΚ έδωσε τέσσερις παίκτες στην ΑΕ Καραϊσκάκης που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Football League και συγκεκριμένα τους Γιώργο Κάκκο, Γιώργο Μούτσα, Νικόλα Ματθαίου και Χρήστο Παπαδόπουλο.

Ακόμη ο Μανώλης Πατράλης δόθηκε στη Δόξα Δράμας και ο Ιλία Μαρκόφσκι στον Αιγινιακό.

Επίσης τέσσερις παίκτες του ΠΑΟΚ δόθηκαν δανεικοί στο εξωτερικό. Ο Πέδρο Ενρίκε πήγε στην Αστάνα στο Καζακστάν, ο Χάρης Χαρίσης επέστρεψε στο Βέλγιο αλλά αυτή τη φορά στην Κορτράικ (αντί για τη Σιντ Τρουίντεν που έπαιξε πέρυσι), ο Λάζαρος Λάμπρου πήγε στην Ολλανδία, στη Φορτούνα Σιτάρντ και ο Τιμπό Μουλέν στην Τουρκία, στην Ανκαραγκουτσού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από