
Ο Ρέμο Φρόιλερ βρίσκεται με την Εθνική ομάδα της Ελβετίας, ωστόσο σε δηλώσεις του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους πρώτους μήνες του στον Ολυμπιακό.
Η Ελβετία φιλοξενεί το προσεχές Σάββατο την Σλοβενία και ο Ρέμο Φρόιλερ μίλησε στην συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης.
Σε αυτή, ρωτήθηκε από τους συμπατριώτες του για τους πρώτους του μήνες στον Ολυμπιακό, με τον 34χρονο μέσο να μιλά με τα καλύτερα λόγια για την παρουσία του στα μέρη μας.
Τι είπε ο Φρόιλερ για τον Ολυμπιακό
«Όλα πάνε περίφημα στην Αθήνα, ο σύλλογος είναι εξαιρετικός. Έχω να πω μόνο θετικά λόγια. Η όλη οργάνωση ήταν φανταστική. Φρόντισαν για τα πάντα: το σχολείο για τα παιδιά, τον τραπεζικό λογαριασμό, τις διαδικασίες εγγραφής και διαγραφής.
Όλα αυτά είναι ζητήματα που συνοδεύουν μια μεταγραφή. Η διαφορά σε σχέση με την Ιταλία είναι σίγουρα αισθητή. Ακόμα και τώρα, έναν μήνα μετά τη μετακόμισή μου, μπορώ να πω ότι πρόκειται για δύο διαφορετικά πρωταθλήματα. Ωστόσο, εξακολουθούμε να βρισκόμαστε στην Ευρώπη», ανέφερε σχετικά με τον Ολυμπιακό ο 34χρονος άσος.


















