Οι «γρίφοι» της ενδεκάδας για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έχει ανοίξει τα «χαρτιά» του σε ό,τι αφορά το βασικό σχήμα που σκέφτεται να παρατάξει στην αυριανή (1/11) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, καθώς έχει να αντιμετωπίσει σημαντικά προβλήματα απουσιών, ενώ επιστρέφει ο Γαλανόπουλος.

Η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό (1/11) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται με τη μεσημεριανή προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινώσει την αποστολή ο Μανόλο Χιμένεθ, που δεν έχει δείξει τις προθέσεις του σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει.

Διαβάστε επίσης: Ο Άντερσον έχασε το «άχαστο» στον τελικό του Σούπερ Καπ Κύπρου (vid)

Ερωτηματικό αποτελεί, ακόμα και το σύστημα το οποίο θα επιλέξει ο Ισπανός τεχνικός. Αν θα επιλέξει, δηλαδή, το 4-2-3-1 ή αν θα επιστρέψει στο 3-5-2, το οποίο είχε χρησιμοποιήσει στην εκτός έδρας αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό.

Ο προπονητής του Άρη έχει να αντιμετωπίσει και σημαντικά προβλήματα απουσιών, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει εννιά παίκτες. Συγκεκριμένα, συνεχίζουν την αποθεραπείας τους οι Δώνης, Μισεουί, Διούδης, Φρίντεκ, Μεντίλ, Φαμπιάνο, Καντεβέρε και Ντούντου, ενώ εκτός έμεινε και ο Βοριαζίδης.

Αντίθετα, ξεπέρασε τις ενοχλήσεις ο Γαλανόπουλος. Ο Έλληνας χαφ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα επιστρέψει στην ενδεκάδα, όπως και οι Τεχέρο, Ράτσιτς και Μόντσου. Θέση στην ενδεκάδα, τέλος, διεκδικούν και οι Αλφαρελά, Γένσεν και Μορουτσάν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από