Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Χιμένεθ για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Διούδης και Φαμπιάνο.
Όσοι παίκτες του Άρη αγωνίστηκαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έκαναν αποκατάσταση και οι υπόλοιποι ακολούθησαν πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ ο Ντούντου Ροντρίγκες ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός τέθηκε στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για το κυριακάτικο εντός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Ακόμα, ανέβασε ρυθμούς ο Φρίντεκ και ατομκό πρόγραμμα έκαναν οι Φαμπιάνο και Διούδης. Τέλος, πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησαν οι τραυματίες Μισεουί, Δώνης και Μεντίλ.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
«Πρωινή προπόνηση στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο περιλάμβανε το πρόγραμμα της Κυριακής.
Στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Πρόγραμμα αποκατάστασης για το πρώτο, ασκήσεις ενεργοποίησης και παιχνίδια διατήρησης μπάλας για το δεύτερο γκρουπ.
Ο Ντούντου Ροντρίγκες προπονήθηκε κανονικά, ο Μάρτιν Φρίντεκ ακολούθησε μέρος του προγράμματος, οι Φαμπιάνο Λέισμαν και Σωκράτης Διούδης έκαναν ατομικό, ενώ οι Χαμζά Μεντίλ, Τάσος Δώνης και Γκαμπριέλ Μισεουί, από την πλευρά τους, έκαναν θεραπεία.
Αύριο, Δευτέρα, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα έχουν ρεπό. Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν την Τρίτη (04/11).
Η μεθαυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί στο “Δασυγένειο” ενόψει του εντός έδρας αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Αστέρα AKTOR (09/11, 15:00), στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος “Stoiximan Super League” της αγωνιστικής περιόδου 2025-2026».