Λουτσέσκου σε Ουάρντα: «Είναι η τελευταία σου ευκαιρία» (pic)

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε όπως σας ενημερώσαμε από to10.gr με τον Αμρ Ουάρντα και του εξήγησε πως θα πάρει άφεση αμαρτιών αλλά για πρώτη και τελευταία φορά.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε όπως σας ενημερώσαμε από to10.gr με τον Αμρ Ουάρντα και του εξήγησε πως θα πάρει άφεση αμαρτιών αλλά για πρώτη και τελευταία φορά. Ο Αιγύπτιος άσος έδειξε την αλλαγή στάσης με ανάρτηση του στα social media.

Ένα θέμα που αιωρούταν τις τελευταίες ημέρες ήταν τι θα γίνει με τον Ουάρντα. Σήμερα ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ράζβαν Λουτσέσκου και ο Αιγύπτιος άσος μιλήσανε μετά τα όσα έγιναν το Σαββατοκύριακο. Ο Ουάρντα έδειξε πως αντιλήφθηκε το λάθος του, ζητώντας συγνώμη για την κακή συμπεριφορά που έδειξε. Από την πλευρά του, ο Λουτσέσκου αποδέχθηκε την μεταμέλεια του Ουάρντα, ωστόσο, τόνισε στον Αιγύπτιο πως «Αυτή είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Δεύτερη ευκαιρία δεν θα υπάρξει». Ο Ρουμάνος τεχνικός ενημέρωσε τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ πως η τιμωρία του ισχύει και για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο νεαρός μετά την συγγνώμη που ζήτησε από τον Ράζβαν Λουτσέκσου και τους συμπαίκτες του, ανέβασε μια φωτογραφία που δείχνει τον ίδιο να αγκαλίάζει τον Ράζβαν Λουτσέσκου γράφοντας το εξής σχόλιο: «We continue together».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από