Αμρ Ουάρντα: «Όση μπάλα ξέρει άλλο τόσο… μυαλό του λείπει»

Αμρ Ουάρντα: «Όση μπάλα ξέρει άλλο τόσο… μυαλό του λείπει»

Ο Αμρ Ουάρντα μετάνιωσε πικρά για τα πειθαρχικά παραπτώματα στα οποία υπέπεσε και μετά την συνάντηση που είχε με τον Λούμπος Μίχελ αναμένεται να ζητήσει συγνώμη για την συμπεριφορά του από τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο Αμρ Ουάρντα επέστρεψε στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι, μετά από μια επιτυχημένη χρονιά στον Ατρόμητο και την συμμετοχή του στο Μουντιάλ με την Αίγυπτο, με σκοπό να διεκδικήσει μια θέση στην 11αδα. Τα πάντα για τον 25χρονο μεσοεπιθετικό ήταν στρωμένα με ροδοπέταλα. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου απαίτησε από την διοίκηση την παραμονή του στο ρόστερ της ομάδας, «διώχνοντας» τον Πέδρο Ενρίκε από την Τούμπα. Με τις εμφανίσεις του, αλλά και το γκολ που πέτυχε στο Νταλούζ όλοι πίστεψαν πως φέτος ο Ουάρντα θα κάνει πράγματα και θάματα με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Όμως, όσο καλός ποδοσφαιριστής κι αν είναι, τόσο… μυαλό του λείπει. Ο Ουάρντα άρχισε να βάζει το «εγώ» πάνω από την ομάδα. Η συμπεριφορά που έδειξε στον επαναληπτικό με την Μπενφίκα στάθηκε η αφορμή για να τα πάνω κάτω για τον Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή στις σχέσεις του με τον Ράζβαν Λουτσέσκου. Στην τελευταία προπόνηση όταν αντιλήφθηκε ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Λουτσέσκου για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, άρχισε να γκρινιάζει υπερβολικά. Να έχει μια κακή συμπεριφορά εντός των αποδυτηρίων, με αποτέλεσμα να «κοπεί» και από την αποστολή του ΠΑΟΚ.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός συνέχισε να υποπίπτει σε πειθαρχικά παραπτώματα. Όσοι ποδοσφαιριστές έμειναν εκτός αποστολής την ημέρα του αγώνα είχαν κανονικά προπόνηση, όμως ο 25χρονος μεσοεπιθετικός δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση της Κυριακής.

Ο Λουτσέσκου, που ενημερώθηκε και γι’ αυτή του την ενέργεια, «τρελάθηκε» παίρνοντας την απόφαση να επιβάλει στον Ουάρντα σιωπηλή τιμωρία. Ναι μεν θα κάνει προπονήσεις με την ομάδα, αλλά δεν θα μπορεί να συμμετέχει στις αποστολές των αγώνων. Ο Αιγύπτιος άσος εκτός από το ματς με την ΑΕΚ, έχασε αυτό με τον Άρη για το κύπελλο, αλλά και αυτό που έρχεται με τον Ολυμπιακό.

Ο Λουτσέσκου, που από το καλοκαίρι βλέπει την προσαρμογή του Ουάρντα ως ένα προσωπικό στοίχημα, δε θέλει να στείλει τον ποδοσφαιριστή για απολογία στη διοίκηση, αλλά από την άλλη πλευρά δεν θέλει να ρισκάρει την ενότητα των αποδυτηρίων. Έτσι προχώρησε σε μια σιωπηρή τιμωρία, ως πρώτη προειδοποίηση, αποφασίζοντας να προπονείται κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά θα είναι εκτός αγώνων για μια εβδομάδα.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Λούμπος Μίχελ σε συνάντηση που είχε με τον Αμρ Ουάρντα του… έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου. Οι δυο τους τα είπαν για ώρα, με τον Σλοβάκο παράγοντα να του τονίζει πως πρέπει να αλλάξει την συμπεριφορά του και να δείξει μεταμέλεια. Σε διαφορετική περίπτωση, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να υποστεί ακόμα βαρύτερες ποινές.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, αναμένεται στη σημερινή προπόνηση να κάνει το πρώτο βήμα προκειμένου να εξομαλυνθούν οι σχέσεις του με τον Ρουμάνο τεχνικό του Δικέφαλου. Ο Ουάρντα θα ζητήσει συγνώμη από τον προπονητή του και θα δείξει μεταμέλεια με την γενικότερη στάση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ