STOIXIMAN SUPERLEAGUE
Ο Λεβαδειακός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο και ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή έχοντας επιστροφές.
Κόντρα στον Ατρόμητο θα κλείσει τις υποχρεώσεις του στην κανονική περίοδο της Superleague, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.
Ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του, έχοντας ευχάριστα νέα αφού ο Έλληνας τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του τους Κωστή, Λιάγκα και Παπαδόπουλο, ενώ εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Γκούμας και ο τραυματίας Άμπου Χάνα.
Αναλυτικά η αποστολή του Λεβαδειακού: Λοντίγκιν, Άνακερ, Λιάγκας, Φίλων, Τσάπρας, Τσιβελεκίδης, Βήχος, Μανθάτης, Κορνέζος, Μάγκνουσον, Νίκας, Κωστή, Τσοκάι, Λαμαράνα, Μπάλτσι, Παπαδόπουλος, Όζμπολτ, Πεντρόζο, Συμελίδης, Λαγιούς, Βέρμπιτς, Παλάσιος και Οζέγκοβιτς.
Ακολουθήστε στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από