Σκηνές πολέμου: Τα βίντεο από τα σοβαρά επεισόδια στο ΟΑΚΑ!

Τα βίντεο από το ΟΑΚΑ δείχνουν τη σφοδρότητα των συγκρούσεων ανάμεσα στις αστυνομικές δυνάμεις και τους οπαδούς της ΑΕΚ – Επίθεση με πέτρες και δεκάδες μολότοφ από τους Κιτρινόμαυρους χούλιγκαν – Η έκθεση της ΕΛ.ΑΣ «καίει» την Ενωση, που δύσκολα θα αποφύγει το -3!

Τα σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί της ΑΕΚ στο ημίχρονο του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση την Ενωση, η οποία πλέον είναι αντιμέτωπη με βαρύ πρόστιμο, τιμωρία της έδρας, αλλά και αφαίρεση τριών βαθμών!

Οι «γνωστοί – άγνωστοι» ξαναχτύπησαν για μια ακόμα φορά και τα έκαναν… μπάχαλο στο ΟΑΚΑ, με την έκθεση της Αστυνομίας να «καίει» τους Κιτρινόμαυρους. Όπως αναφέρουν οι Αρχές, μερίδα οπαδών της ΑΕΚ στο ημίχρονο της αναμέτρησης βγήκε έξω από το πέταλο και έκανε μαζική επίθεση στους άνδρες των ΜΑΤ, με πέτρες, μολότοφ και κάθε λογής αντικείμενα, ενώ υπήρξαν και μάχες σώμα με σώμα. Από την πλευρά τους, οι αστυνομικοί έκαναν χρήση δακρυγόνων, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει αποπνικτική.

Τα επεισόδια και ο καπνός μάλιστα είχαν ως αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι του γηπέδου να αλλάξουν θέση στους οπαδούς της Ενωσης που καθόντουσαν δίπλα στο πέταλο των οργανωμένων, με τους Κιτρινόμαυρους φιλάθλους να μετακομίζουν σε άλλη θύρα κατά τη διάρκεια του αγώνα (!).  Οι αμέτρητες μολότοφ που έπεσαν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου έχουν καταγραφεί σε βίντεο, τα οποία εκθέτουν την ΑΕΚ και ουσιαστικά καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς της.

Σύμφωνα με τους αξιωματούχους της Ενωσης, τα επεισόδια που έγιναν στο ΟΑΚΑ την περασμένη Κυριακή δεν έχουν μεγάλες διαφορές από τα όσα συνέβησαν στο πρόσφατο παιχνίδι του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ με τον Αρη. Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική και αποτυπώνεται στα βίντεο που έχουν διαρρεύσει στο ίντερνετ από τη νύχτα πολέμου στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ επιτέθηκαν στις δυνάμεις των ΜΑΤ με ό,τι είχαν στην κατοχή τους και τα έκαναν μπάχαλο στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ, με τις μολότοφ να πέφτουν… βροχή.

Δείτε τα χαρακτηριστικά βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=K9049hP7dTM

https://www.youtube.com/watch?v=l35rWWXhPoA

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από