«Όσα έγιναν στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός είναι παρόμοια με αυτά του ΠΑΟΚ-Αρης»

«Όσα έγιναν στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός είναι παρόμοια με αυτά του ΠΑΟΚ-Αρης»

Στην ΑΕΚ δεν ανησυχούν για την έκθεση της αστυνομίας μιας και για παρόμοια επεισόδια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πλήρωσε πρόστιμο 15.000 ευρώ

Τα επεισόδια που έγιναν έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου στο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός, έχουν σηκώσει… μεγάλη συζήτηση αναφορικά με ενδεχόμενη μεγάλη τιμωρία της Ενωσης.

Ωστόσο, τα όσα γράφει η Αστυνομία στην έκθεση της για το ΑΕΚ-Ολυμπιακός δεν έχουν μεγάλες διαφορές με την αντίστοιχη έκθεση της ΕΛΑΣ για το ΠΑΟΚ-Αρης και τα επεισόδια έξω από την Τούμπα στο παιχνίδι Κυπέλλου, όπως αναφέρουν «κιτρινόμαυροι» αξιωματούχοι τις τελευταίες ώρες. Μάλιστα, σε αρκετά σημεία της θεωρούν ότι ήταν πιο επιβαρυντική η έκθεση εις βάρος του ΠΑΟΚ, αφού κάηκε κλούβα άρα υπήρχε και φθορά ξένης περιουσίας. Kαι τελικά ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 15.000 ευρώ. Και αναμένεται κάτι αντίστοιχο και τώρα.

Στην περίπτωση της ΑΕΚ, η Αστυνομία στην έκθεση ως προς την ερμηνεία της έννοιας «βιαιοπραγία» δεν αναφέρει τίποτα για συμπλοκές και αναφέρει χαρακτηριστικά ότι με τη χρήση δακρυγόνων στο ημίχρονο οι οπαδοί επέστρεψαν στις θέσεις τους. Δεν καταγράφεται κανένας τραυματισμός, καμία φθορά ξένης περιουσίας, καμία βιαιοπραγία. Ούτε καν εκτεταμένα επεισόδια, που θα μπορούσαν να επισύρουν βαριές ποινές για την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Επί της ουσίας, πρόκειται για ανάλογα επεισόδια με αυτά που είχαν κοστίσει πρόστιμο στην ΑΕΚ στο αντίστοιχο περυσινό ματς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (και ας είχε προκύψει ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα).

Επίσης η αναφορά για είσοδο οπαδών όπως επισημαίνεται στην έκθεση του παρατηρητή, όλα έγιναν υπό απόλυτη τάξη και με την επιτήρηση ανδρών της ασφάλειας του γηπέδου και αφορούσε αποκλειστικά μεταφορά τους σε άλλη θύρα λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας από τα δακρυγόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ