«Αρνήθηκε να ανανεώσει με τον ΠΑΟΚ ο Καμαρά – Τέσσερις ομάδες στο… κυνήγι του» (pic)

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Footmercato» ο Μαντί Καμαρά δεν ανανεώνει με τον ΠΑΟΚ και ήδη διάφορες ομάδες εξετάζουν την περίπτωσή του.

Αβέβαιο φαίνεται πως είναι ο μέλλον του Μαντί Καμαρά στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Σεμπαστιέν Ντενίς σε ανάρτησή του.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος του «Footmercato» αναφέρει πως ο μέσος από το Μάλι αρνήθηκε να ανανεώσει με τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι τον έκαναν διαθέσιμο προς πώληση.

Διαβάστε επίσης: Κοντά στην απόκτηση του Πέδρο Νέτο η Τότεναμ

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως ο 29χρονος ποδοσφαιριστής έχει αρνηθεί την πρόταση της Κρουζέιρο, όμως υπάρχουν τέσσερις «μνηστήρες» που εξετάζουν την περίπτωσή του.

Ο λόγος για τη Χετάφε, τη Ράγιο Βαγεκάνο, την Φράιμπουργκ και τη Μάιντς, οι οποίες όπως τονίζει ο Ντενίς έχουν κάνει την έρευνά τους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από