Ντιτρόιτ Πίστονς – Μαϊάμι Χιτ 128-111: Οι 36 πόντοι του Γιάννη δεν έφτασαν (vid)

Ντιτρόιτ Πίστονς – Μαϊάμι Χιτ 128-111: Οι 36 πόντοι του Γιάννη δεν έφτασαν (vid)

Τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA είχαν ως πρωταγωνιστές τους Ντιτρόιτ Πίστονς, που επικράτησαν των Μαϊάμι Χιτ με 128-111, ενώ ξεχώρισαν επίσης οι νίκες των Ατλάντα Χοκς με 128-81 επί των Σάρλοτ Χόρνετς και των Σικάγο Μπουλς με 132-125 απέναντι στους Μιλγουόκι Μπακς.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Οι Μαϊάμι Χιτ δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στη φετινή κανονική περίοδο, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 128-111 από τους Ντιτρόιτ Πίστονς, παρά την εντυπωσιακή εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 36 πόντους, 12 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 τάπα σε 33 λεπτά συμμετοχής. Είχε 15/26 σουτ εντός πεδιάς, 1/3 τρίποντα και 5/8 βολές, σημειώνοντας τουλάχιστον 35 πόντους για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι με τη φανέλα του Μαϊάμι.

Οι Πίστονς μπήκαν εντυπωσιακά στην αναμέτρηση, σημειώνοντας τους πρώτους 11 πόντους και αποκτώντας από νωρίς τον έλεγχο. Η διαφορά έφτασε στο 22-5, με τους φιλοξενούμενους να κλείνουν την πρώτη περίοδο προηγούμενοι με 41-26.

Το Μαϊάμι προσπάθησε να αντιδράσει στο δεύτερο δωδεκάλεπτο, μειώνοντας σε 65-53 στο ημίχρονο, ωστόσο το Ντιτρόιτ διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Στην τρίτη περίοδο οι Πίστονς ανέβασαν ξανά τη διαφορά, η οποία έφτασε μέχρι τους 23 πόντους. Το τρίτο δωδεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με σκορ 103-80 και οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν το προβάδισμά τους μέχρι το τελικό 128-111.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Τζον Κόλινς με 23 πόντους και 7 ριμπάουντ, έχοντας 5/6 τρίποντα. Ο Πολ Ριντ πρόσθεσε 19 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ ο Ντάνκαν Ρόμπινσον σημείωσε 17 πόντους με πέντε εύστοχα τρίποντα. Ο Κέιντ Κάνινγκχαμ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 16 πόντους και 8 ασίστ.

Για τους Χιτ, πέρα από τον Αντετοκούνμπο, ο Ντέιβιον Μίτσελ είχε 18 πόντους, ενώ ο Μπόμπι Πόρτις πρόσθεσε 11 πόντους και 8 ριμπάουντ. Αντίθετα, ο Μπαμ Αντεμπάγιο περιορίστηκε στους 4 πόντους και αποβλήθηκε με έξι φάουλ.

Καθοριστική ήταν η διαφορά στην ευστοχία από την περιφέρεια, καθώς οι Πίστονς είχαν 18/38 τρίποντα (47,4%), έναντι 15/51 (29,4%) των Χιτ. Παράλληλα, το Ντιτρόιτ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 52,8% στα σουτ εντός πεδιάς, ενώ το Μαϊάμι περιορίστηκε στο 38,2%.

Με αυτή τη νίκη οι Πίστονς βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 2-0, ενώ οι Χιτ υποχώρησαν στο 0-2.

Τα αποτελέσματα:

Μιλγουόκι Μπακς – Σικάγο Μπουλς 125-132

Ιντιάνα Πέισερς – Ντάλας Μάβερικς 105-121

Ορλάντο Μάτζικ – Μινεσότα Τίμπεργουλβς 93-115

Ουάσινγκτον Γουίζαρντς – Τορόντο Ράπτορς 102-112

Μπόστον Σέλτικς – Νιου Γιορκ Νικς 107-103

Σάρλοτ Χόρνετς – Ατλάντα Χοκς 81-128

Μαϊάμι Χιτ – Ντιτρόιτ Πίστονς 111-128

Γιούτα Τζαζ – Νιου Ορλίνς Πέλικανς 120-119.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ