Ο Ζίνι αποχώρησε αναγκαστικά στο ημίχρονο του φιλικού με τη Σάμσουνσπορ λόγω ενοχλήσεων και στις τάξεις της ΑΕΚ υπάρχει αγωνία.
Η ΑΕΚ αν και προηγήθηκε με το γκολ του Νίκλας Ελίασον, δέχθηκε την ανατροπή και ηττήθηκε με 2-1 από την τουρκική Σάμσουνσπορ για την πέμπτη φιλική αναμέτρηση που έδωσε στην Ολλανδία.
Ωστόσο αυτό δεν έχει ιδιαίτερη αξία, με το σημαντικό να είναι η αλλαγή του Ζίνι στο ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης, η οποία έχει προκαλέσει ανησυχία στην Ένωση.
Ο ποδοσφαιριστής ένιωσε δυσφορία λίγο πριν την ανάπαυλα και το τεχνικό επιτελείο επέλεξε να μην ρισκάρει, περνώντας τον εκτός αγωνιστικού χώρου στην ανάπαυλα.
Ο Μάρκο Νίκολιτς έκρινε πως είναι προτιμότερο να προστατευτεί ο Ζίνι, δεδομένου ότι η ομάδα βρίσκεται ακόμη σε φάση προετοιμασίας. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί μέσα στις επόμενες ώρες, ώστε να φανεί αν πρόκειται για κάτι σοβαρό ή απλώς για μια ενόχληση που ένιωσε πάνω στο παιχνίδι.