Ο Βόλος καλεί τον Σαχαμπό

Η ΑΕΚ έχει την πρόθεση να παραχωρήσει τον Χακίμ Σαχαμπό και ο Βόλος είναι μια εκ των ομάδων που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον.

Ο Χακίμ Σαχαμπό φαίνεται να έχει χάσει έδαφος στα πλάνα του Μάρκο Νίκολιτς. Η ΑΕΚ προτίθεται να τον παραχωρήσει και η περίπτωσή του δεν περνά απαρατήρητη στην αγορά.

Ο Βόλος φερεται να είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται θερμά για την απόκτηση του μέσου από τη Ρουάντα. Η ΠΑΕ από τη Μαγνησία θα πραγματοποιήσει άλλες τρεις μεταγραφές το τρέχον μεταγραφικό παζάρι. Το όνομα του μέσου της «Ένωσης» φαίνεται να είναι ψηλά στη λίστα των Θεσσαλών.

Διαβάστε επίσης: Τι γίνεται με τους τραυματίες της Ναϊμέγκεν ενόψει Ολυμπιακού

Ενδιαφέρον για τον Σαχαμπό έχει εκφραστεί και από το εξωτερικό, ωστόσο η βολιώτικη ομάδα είναι αυτή που έχει προσεγγίσει την ΑΕΚ. Ο Βόλος ψάχνει για χαφ που θα του δώσει περισσότερα πράγματα στο μεσοεπιθετικό του κομμάτι. Προς αυτή την κατεύθυνση διαπραγματεύεται με την ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας και ευελπιστεί να βρεθεί η χρυσή τομή.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Ζέρβας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από