Ιγκλέσιας : «Πρέπει να είμαστε σαν αδέρφια, μόνο έτσι θα έρθει η νίκη»

Ο Ματίας Ιγκλέσιας δήλωσε ότι είναι και θέμα τύχης τα ατυχή αποτελέσματα του Αστέρα Τρίπολης μέχρι σήμερα, αλλά είναι αισιόδοξος για τη συνέχεια.

«Σκασμένος» ήταν ο Ματίας Ιγκλέσιας μετά την ήττα του Αστέρα Τρίπολης από τον Ατρόμητο με 3-2. Μία ήττα που ήταν η πέμπτη σε σύνολο εφτά αγώνων στη Super League και άφησε τους Αρκάδες τρίτους από το τέλος με 4 βαθμούς.

Ο Αργεντίνος μέσος του Αστέρα μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Arcadia 93.8» για την αναμέτρηση του Περιστερίου αλλά και τα προηγούμενα αποτελέσματα της ομάδας του. Αναλυτικά όσα είπε ο 33χρονος ποδοσφαιριστής:

-Βρεθήκατε πολύ κοντά ακόμα και στη νίκη χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες στο τέλος, όμως κάτι έφταιξε και ήρθε μια ήττα ξανά στα τελευταία λεπτά. Τι πιστεύεις ότι ήταν αυτό;

«Είναι ακριβώς όπως το είπες. Μέχρι τώρα δεν φτάνει αυτό που κάνουμε. Πες το τύχη, πες το όπως θες, τώρα είμαι και τρελαμένος δεν θέλω να μιλήσω και πολύ. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε παράπονο γιατί όλα τα παιδιά φαίνεται ότι τα δίνουμε όλα. Από’ δω και πέρα ότι έγινε έγινε. Κοιτάμε το αύριο, να συνεχίσουμε. Είμαστε όλοι μαζί. Και γι’ αυτό νομίζω θα «φτιάξει» ο δρόμος»

-Πιστεύεις ότι θέμα ενός αποτελέσματος να σας αλλάξει την ψυχολογία; Είναι θέμα ψυχολογίας;

«Εννοείται, εννοείται. Όλα θα είναι πιο εύκολα, αλλά όπως είπα πριν, πρέπει να είμαστε σαν αδέρφια, πρέπει να προσέχουμε ο ένας τον άλλον και μόνο έτσι θα έρθει η νίκη».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από