STOIXIMAN SUPERLEAGUE
Χωρίς τους οπαδούς του, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο την ερχόμενη Κυριακή (8/11).
Η αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης έβαλε «μπλόκο» στην μετακίνηση των οπαδών του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση κόντρα στον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο την ερχόμενη Κυριακή (8/11, 17:30).
Η αρμόδια υπηρεσία έκανε ακύρωσε την συγκεκριμένη μετακίνηση, επικαλούμενη προβληματική κατάσταση του γηπέδου, έλλειψη υποδομών, πάρκινγκ, αλλά και τη θέση του γηπέδου στον αστικό ιστό.
Παράλληλα, υπήρξε δέσμευση από την πλευρά της αστυνομίας, ότι κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και στα υπόλοιπα εντός έδρας παιχνίδια του Ηρακλή στο πλαίσια της Stoiximan Super League. Παρά την αρχική συμφωνία των διοικήσεων των δύο ομάδων, όσο και των οργανωμένων οπαδών, η μετακίνηση δεν κατέστη εφικτή.
Ακολουθήστε στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από