Ανιγκό: «Θέλαμε να σκοράρουμε γρήγορα, κάναμε πολύ καλό παιχνίδι»

Ο Γάλλος προπονητής έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Πανιωνίου απέναντι στον Παναιτωλικό και έκανε ειδική μνεία στο εξωτερικό ξεκίνημα της ομάδας του.

Ο Πανιώνιος πραγματοποιώντας την καλύτερη εμφάνισή του στο φετινό πρωτάθλημα επικράτησε με 3-0 του Παναιτωλικού και ανέβηκε στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η εικόνα των Κυανέρυθρων ικανοποίησε απόλυτα τον Ζοσέ Ανιγκό, με τον Γάλλο τεχνικό να στέκεται στο εντυπωσιακό ξεκίνημα της ομάδας του, η οποία σκόραρε δύο γκολ στα πρώτα πέντε λεπτά της αναμέτρησης! Παράλληλα, τόνισε ότι παιχνίδι με το παιχνίδι η ομάδα του βελτιώνεται και ευχαρίστησε τους φιλάθλους για τη στήριξή τους.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Θέλαμε πολύ το αποτέλεσμα σήμερα. Ήταν στόχος μας να μπούμε νωρίς μπροστά στο σκορ ώστε να μην χρειαστεί να τρέχουμε πίσω από το αποτέλεσμα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή και γρήγορη ομάδα που αν και την νικήσαμε με 3-0 ήταν καλύτερη από εμάς στο δεύτερο ημίχρονο. Εμείς βελτιωνόμαστε σιγά-σιγά, σήμερα κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Οφείλω να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας που είναι πάντα δίπλα μας και μας στηρίζει».

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από