Κάτσε : «Καταφέραμε μέσα σε μικρό διάστημα να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο»

Ο Έργκους Κάτσε δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός μπορούσε να πάρει τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ και μίλησε για τους οπαδούς των Πράσινων που πλέον πηγαίνουν στο γήπεδο για να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας.

Ο Έργκους Κάτσε παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡT λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ για την 9η αγωνιστική της Superleague.

Ο Αλβανός μέσος υποστήριξε πως η ομάδα του μπορούσε να πάρει τη νίκη κόντρα στους Κιτρινόμαυρους, μίλησε για τους οπαδούς του Τριφυλλιού που πλέον πηγαίνουν στο γήπεδο χάρη στην προσπάθεια που έχει κάνει η ομάδα του Γιώργου Δώνη και αναφέρθηκε στους «νέους που αντέχουν στην πίεση».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όλοι είμαστε λυπημένοι με το αποτέλεσμα, είχαμε κλασικές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Το καλό είναι ότι καταφέραμε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να φέρουμε τόσο κόσμο στο γήπεδο, ειδικά με το πώς ξεκινήσαμε τη χρονιά.

Όλα τα παιδιά έχουμε κάνει ένα πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και αυτό φαίνεται και μέσα στο γήπεδο, απλά σήμερα ήμασταν και λίγο άτυχοι γιατί θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει.

Είμαστε ο Παναθηναϊκός, όπου και να παίζουμε πάμε πάντα για τη νίκη. Ακόμα και οι νέοι μπορούν να τα καταφέρουν και στην πίεση, το δείχνουν παιχνίδι με παιχνίδι και παίζουν πολύ καλά. Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από