Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Superleague

Μόλις ένα γκολ σε τρία ματς και μοναδικό νικητή τον Ολυμπιακό είχαμε στα ματς της Κυριακής για την 9η αγωνιστική. Ας δούμε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Superleague.

Στο πρώτο χρονικά ματς για τη Superleague, ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξένησε τη Λαμία, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 και τη Λαμία να παίρνει σημαντικό βαθμό εκτός έδρας παραμένοντας αήττητη για 6ο συνεχόμενο ματς στο πρωτάθλημα.

Στο ντέρμπι της ημέρας, ο Άρης φιλοξένησε στο Κλεάνθης Βικελίδης τον Ολυμπιακό και το γκολ του Χασάν ήταν αρκετό για να χαρίσει τη νίκη στους ερυθρόλευκους με 1-0. Τέταρτη διαδοχική ήττα για τον Άρη, τρεις βαθμοί για τον Ολυμπιακό που μείωσε την απόστασή του από την κορυφή και τον ΠΑΟΚ στο -4.

Στο τελευταίο ματς της ημέρας, ο ΟΦΗ φιλοξένησε τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα μετά από 8 ματς, μετά το 0-0 που απέσπασαν στο Γεντί Κουλέ.

Ας δούμε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία με μοναδική εκκρεμότητα την αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης – Ξάνθη που είναι προγραμματισμένο για αύριο (5/11) και ώρα 19:30:

Με έντονη γραφή οι ομάδες που έχουν ένα ματς λιγότερο.

 

*Ο ΠΑΟΚ «κουβαλάει» αφαίρεση δύο βαθμών (-2) από το περσινό πρωτάθλημα.

**Ο Παναθηναϊκός έχει και αυτός αφαίρεση 6 βαθμών (-6) από την περσινή σεζόν.

***Η ΑΕΚ έχει δεχτεί ποινή αφαίρεσης τριών (-3) βαθμών, από τα επεισόδια στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από