ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία 0-0

ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία 0-0

Η ομάδα του Μάκη Χάβου πήρε πολύτιμο πόντο στην έδρα του ΠΑΣ.

Η Λαμία έμεινε «όρθια» στα Γιάννενα καθώς η ομάδα του Μάκη Χάβου απέσπασε ισοπαλία (0-0) από τον ΠΑΣ, με τους φιλοξενούμενους να κατακτούν έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία. Δεν χωρά αμφιβολία πως οι παίκτες της Λαμίας θα επιστρέψουν ικανοποιημένοι στην βάση τους, με το αποτέλεσμα που πήραν στην έδρα του αντιπάλου τους.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε τον πρώτο λόγο στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και έχασε δύο καλές ευκαιρίες για να σκοράρει, η μία μάλιστα ήταν πολύ καλή με πρωταγωνιστή τον Αθανασιάδη. Ο επιθετικός των γηπεδούχων βρέθηκε σε καλή θέση για να σκοράρει απέναντι στον Σαράνοφ, αλλά το πλασέ που έκανε δεν ήταν καλό.

Από την άλλη πλευρά βέβαια θα πρέπει να επισημανθεί ότι και η Λαμία στάθηκε καλά στο πρώτο ημίχρονο και είχαν και οι φιλοξενούμενοι δυο καλέ στιγμές για να προηγηθούν, αλλά ο Βελλίδης έδειξε σε ετοιμότητα.

Μπήκε δυνατά η Λαμία στο δεύτερο

Μάλιστα με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ καθώς είχαν πολύ σημαντική ευκαιρία με τον Επστάιν στο 47’. Ο Γερμανός έπιασε δυνατό σουτ αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι κι έφυγε άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα μάλιστα η Λαμία έχασε και δεύτερη καλή ευκαιρία για να προηγηθεί, όταν ο Καραμάνος θέλησε να εκμεταλλευτεί την κακή συνεννόηση Βελλίδη – Τσικάρσκι, αλλά σούταρε άουτ.

Ανέβηκε ο ΠΑΣ μετά το 65’

Η συνέχεια πάντως του δευτέρου μέρους δεν ήταν ανάλογη για τους φιλοξενούμενους, καθώς μετά το 65’ η Λαμία δεν είχε ρυθμό στο παιχνίδι της και ο ΠΑΣ πήρε τον έλεγχο του αγώνα. Οι γηπεδούχοι πίεσαν την άμυνα της Λαμίας, ο Αθανασιάδης προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Σαράνοφ, αλλά ο γκολκίπερ της Λαμίας ήταν σ’ ετοιμότητα.

Το «κλειδί»: Η Λαμία πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας και αν μη τι άλλο οι φιλοξενούμενοι θα πρέπει να αισθάνονται ικανοποιημένοι με τον ένα πόντο σε μια δύσκολη έδρα.

Το 10άρι: Ο τερματοφύλακας της Λαμίας, Σαράνοφ έκανε καλό παιχνίδι και ήταν σταθερός στις επεμβάσεις του.

Στον πάγκο: Ο Μυστακίδης πήρε την ευκαιρία από τον Γιάννη Πετράκη αλλά δεν κατάφερε να δικαιώσει τον προπονητή του.

Γιατί κόουτς: Η ομάδα των Ιωαννίνων δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα και είχε πολλά προβλήματα και στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού.

ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία 0-0

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Αποστολόπουλος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Τσικάρσκι, Σιόντης (70’ Νικολιάς), Ντόλοβατς, Λίλα, Βιδάλ (26’ Κάστρο), Μυστακίδης (62’ Ξύδας), Αθανασιάδης.

Λαμία: Σαράνοφ (89’ Μελίσσας), Βασιλαντωνόπουλος, Πλιάτσικας, Αντέτζο, Βάντερσον, Σκόνδρας, Δημούτσος, Επστάιν (77’ Ρόμανιτς), Μπερτόλιο, Καραμάνος (92’ Ασίγκμπα), Μπαράλες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ