«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Ντουρμισάι»

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό, οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται για την περίπτωση του Αλβανού επιθετικού του Πανιωνίου.

Ο Ολυμπιακός, όπως διαβάσατε από to10.gr, έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Γιώργου Μασούρα του Πανιωνίου και ενδεχομένως να κινηθεί για την απόκτησή του ακόμα και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο νεαρός μέσος, ωστόσο, ίσως να μην είναι ο μοναδικός παίκτης από την ομάδα της Νέας Σμύρνης, που ενδιαφέρει τους Πειραιώτες.

Την Τετάρτη υπήρξαν δημοσιεύματα στην Αλβανία, τα οποία ανάφεραν ότι ο 22χρονος επιθετικός των Κυανέρυθρων, Φιορίν Ντουρμισάι, βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. «Ο Ντουρμισάι εξετάζεται από τον Ολυμπιακό», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Αλβανοί  και προσθέτουν: «Φέτος έχει αγωνιστεί σε 10 παιχνίδια στο πρωτάθλημα και έχει σημειώσει 3 γκολ. Στο παρελθόν είχε παίξει ως δανεικός σε Λαμία και Καλλιθέα, ενώ πλέον απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της τεχνικής ηγεσίας του Πανιωνίου. Τώρα φαίνεται ότι είναι η στιγμή για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, με τον Ολυμπιακό να αναζητά νέα ταλέντα. Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρεται ζεστά για την περίπτωσή του», καταλήγει το εν λόγω ρεπορτάζ.

Ο Ντουρμισάι με τη φανέλα του Πανιωνίου έχει αγωνιστεί συνολικά σε 47 παιχνίδια, με απολογισμό 9 γκολ και 2 ασίστ. Στην Καλλιθέα αγωνίστηκε σε 32 ματς και σκόραρε 7 γκολ, ενώ στη Λαμία είχε 24 αγώνες και 8 τέρματα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από