Υπόθεση Μασούρα: Τι «τρέχει» με Ολυμπιακό και το αστέρι του Πανιωνίου

Υπόθεση Μασούρα: Τι «τρέχει» με Ολυμπιακό και το αστέρι του Πανιωνίου

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τον Γιώργο Μασούρα από την περσινή σεζόν. Τα πολλά ματς που έχουν δει οι ερυθρόλευκοι έχοντας τα μάτια στραμμένα στον 24χρονο μεσοεπιθετικό του Πανιωνίου. Η εντυπωσιακή φετινή σεζόν του παίκτη και η ευχέρεια του ν' αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις πίσω από τον σέντερ φορ

Δεν χωρά αμφιβολία πως ο Γιώργος Μασούρας είναι από τους παίκτες που έχουν εντυπωσιάσει με την παρουσία τους στο φετινό πρωτάθλημα, με τις ομάδες να έχουν πλέον διανύσει το 1/3 της Σούπερ Λίγκα. Ο 24χρονος άσος του Πανιωνίου «κλέβει» την παράσταση πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις και γίνεται εύκολα αντιληπτό γιατί το όνομα του νεαρού μεσοεπιθετικού φιγουράρει σε περίοπτη θέση των μεταγραφικών θεμάτων του Ολυμπιακού.

Δεν είναι μυστικό ότι οι ερυθρόλευκοι ασχολούνται πολύ «ζεστά» με τον μεσοεπιθετικό της ομάδας της Νέας Σμύρνης. Και για να είμαστε ακριβείς έχουν ασχοληθεί με τον παίκτη από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, με το τμήμα scouting των πειραιωτών να έχει «κυκλώσει» το όνομα του Μασούρα.

Άνθρωποι του Ολυμπιακού παρακολούθησαν σε αρκετά παιχνίδια της περσινής σεζόν τον Μασούρα. Το ίδιο έχουν κάνει φυσικά και την φετινή σεζόν που ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Πανιωνίου έχει κάνει το μεγάλο ξεπέταγμα, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Οι σκάουτερ του Ολυμπιακού σχημάτισαν πολύ καλή εικόνα για τον Μασούρα και καταλαβαίνει εύκολα κάποιος ότι οι ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για κάθε καλό παίκτη του πρωταθλήματος.

Αυτό ακριβώς ισχύει και στην περίπτωση του μεσοεπιθετικού του Πανιωνίου και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πειραιώτες είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν άμεσα για τον 24χρονο άσο των κυανέρυθρων. Όλοι έχουν σχηματίσει πολύ καλή εικόνα για τις δυνατότητες του παίκτη και όταν λέμε όλοι εννοούμε φυσικά και τον Φρανσουά Μοντέστο αλλά και τον Κριστιάν Καρεμπέ. Αμφότεροι έχουν παρακολουθήσει σε αρκετά παιχνίδια τον νεαρό άσο, πηγαίνοντας στη Νέα Σμύρνη (από την περσινή σεζόν όπως προαναφέραμε) για να δουν από κοντά τον μέσο του Πανιωνίου.

Είναι πλέον ξεκάθαρο πως από το τμήμα scouting  έχουν ταχθεί υπέρ της απόκτησης του παίκτη και οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν με καλό «μάτι» το ενδεχόμενο απόκτησης του νεαρού άσου του Πανιωνίου. Το στοιχείο που αξίζει να σημειώσει κάποιος, σε ότι αφορά τα χαρακτηριστικά του Μασούρα, είναι ότι μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις πίσω από τον σέντερ φορ έχοντας ευχέρεια και στο σκοράρισμα. Το έχει δείξει στο φετινό πρωτάθλημα και ο τεχνικός των κυανέρυθρων, Ζοσέ Ανιγκό στηρίζει πολλά πάνω στον νεαρό μεσοεπιθετικό.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ